• Eloisan kehon treenit jatkuvat keväällä Kellokoskella & Myllypurossa, ilmoittaudu nyt mukaan!

  • Uusi lempeä elo -pienryhmävalmennus elämäntapamuutoksen tueksi alkaa taas TAMMIKUUSSA Sipoossa. Tämä pienryhmässä tapahtuva valmennus antaa sinulle paljon konkreettista apua ja tukea elämäntapamuutoksessa, lue lisää & ilmoittaudu mukaan!

  • Tiedätkö miten palaudut arjessasi? Osaatko rytmittää treenisi järkevästi? Firstbeat-Hyvinvointianalyysilla voimme selvittää näitä asioita, tutustu Firstbeat-Hyvinvointianalyysiin täältä

  • Kaipaatko valmentajan yksilöllistä apua elämäntapamuutoksen tueksi? Haluatko löytää liikunnan ilon ja saada valmentajan tukemaan matkaasi? Varaa aika ilmaiseen hyvinvointikartoitukseen jonka avulla pääset konkreettisesti ottamaan ensimmäisen askeleen kohti muutosta.

  • Elokatsu tekee myös yhteistyötä Liikuntakeskus Ruukin kanssa! Yksilövalmennuksen lisäksi tammikuussa on alkamassa Uusi minä -pienryhmävalmennus elämäntapamuutoksen tueksi, lue lisää palveluista & ilmoittaudu mukaan!

  • Elokatsun valmennuksissa voit maksaa yleisimmillä liikuntaeduilla (Edenred, ePassi, Smartum ja eazybreak)

  • Poikkeusolosuhteet:

Elokatsu seuraa jatkuvasti vallitsevaa maailmantilannetta noudattaen suosituksia. Tavoitteena on tarjota turvallisesti asiakkaiden arkeen mahdollisuuksia harrastaa ja pitää itsestään huolta. Säännöllisen harrastamisen ja itsestä huolta pitämisen tukeminen joustavin keinoin on ensisijaisen tärkeää. Eloisan kehon treenit siirtyivät ulos, ja muut pienryhmävalmennukset ja yksilövalmennukset toteutetaan turvallisesti suositusten mukaisesti sisällä ja ulkona asiakkaan toivomalla tavalla. Joustavat tavat harrastaa tulevat jatkumaan elokatsun yksilöasiakkaiden ja pienryhmien osalta myös jatkossa. Tulethan valmennuksiin vain täysin terveenä. Tutustu toiminnan ehtoihin tästä, kun käytät elokatsun palveluita, sitoudut noudattamaan näitä valmennusehtoja.

Share: Twitter Facebook LinkedIn