• Tiedätkö miten palaudut arjessasi? Osaatko rytmittää treenisi järkevästi? Firstbeat-Hyvinvointianalyysi ja minä voimme auttaa sinua, tutustu Firstbeat-Hyvinvointianalyysiin

 • Eloisan kehon syyskausi starttaa elokuussa Myllypurossa & Kellokoskella, ilmoittautuminen alkaa 21.6. Ilmoittaudu mukaan!

 • Elokatsun valmennuksissa voit maksaa yleisimmillä liikuntaeduilla (Edenred, ePassi, Smartum ja eazybreak)

 • Poikkeusolosuhteet:

Elokatsu seuraa jatkuvasti vallitsevaa maailmantilannetta noudattaen suosituksia. Tavoitteena on tarjota turvallisesti asiakkaiden arkeen mahdollisuuksia harrastaa ja pitää itsestään huolta. Säännöllisen harrastamisen ja itsestä huolta pitämisen tukeminen joustavin keinoin on ensisijaisen tärkeää. Vallitsevassa maailmantilanteessa pienryhmätreenit on järjestetty pääosin ulkona, tai sisätreeneissä on ollut mahdollista olla myös livenä virtuaalisesti mukana. Joustavat tavat harrastaa tulevat jatkumaan elokatsun yksilöasiakkaiden ja pienryhmien osalta myös syksyllä 2021. Tulethan valmennuksiin vain täysin terveenä.


 • Eloisan kehon pienryhmä­valmennus tuo arkeesi liikunan iloa omaa kehoa kuunnellen.

ELOISA KEHO ON VAHVA, LIIKKUVA JA ENERGINEN

Eloisan kehon pienryhmätreenit on sinulle, joka kaipaat arkeesi hyvän mielen liikuntaa rennommalla otteella. Liikkeitä harjoitellaan tekniikka edellä omaa kehoa kuunnellen, tule juuri sellaisena kuin olet.
Eloisan kehon pienryhmävalmennusta järjestetään Sipoon Nikkilässä, sekä Helsingin Myllypurossa. Lue lisää pienryhmätreeneistä


 • Uusi lempeä elo - Hyvinvointi­valmennus on muutokseen tähtäävä pienryhmävalmennus Sinun hyvinvointisi tueksi.

  LIIKUNNAN ILO - UNI&PALAUTUMINEN - RAVINTO - HYVINVOIVA KEHO - LEMPEÄMPI ELO

  Valmennuksessa pääset pysähtymään sen äärelle, mistä Sinun hyvinvoiva arki koostuu, ja millaisilla askelilla sitä kannattaa lähteä tavoittelemaan. Valmennus sisältää ryhmätapaamisten lisäksi henkilökohtaisia valmennustapaamisia, sekä jatkuvan valmentajan tuen koko valmennuksen ajan. Soveltuu kaikille, jotka kaipaavat lempeää muutosta elämäänsä.
  Uusi lempeä elo - Hyvinvointivalmennusta järjestetään Sipoon Nikkilässä. Lue lisää ryhmävalmennuksesta

Share: Twitter Facebook LinkedIn