Kokonaisvaltaista hyvää oloa lempeyden kautta

Elokatsun toiminnan arvot ja kulmakivet koostuvat kirjaimista: E L O A

ELOISUUS Valmennuksessani korostuu eloisuus ja innostus, sekä yhdessä tekemisen hauskuus ja kannustuksen voima. Toivon jokaisen löytävän liikunnan ilon! Kaiken tekemisen ei aina tarvitse olla niin jäykkää ja suunniteltua, vaan rennon suhtautumisen kautta usein löytyy se innostus ja elämän energia.

LEMPEYS Lempeä suhtautuminen itseensä ja tekemiseensä on yksi elokatsun tärkeimpiä arvoja. Kuinka päästää irti siitä ajatuksesta, että aina täytyisi ja pitäisi, vähän enemmän ja vähän paremmin…Voisiko hyvinvointia löytää sallien ja hyväksyen, nauttien matkasta ja unohtaen liian suorittamisen? Minusta voi, ja se vaatii ennen kaikkea enemmän sallivuutta ja lempeyttä sitä tärkeintä kohtaan; Sinua.

OIKEUDENMUKAISUUS Elokatsun valmennukset ovat oikeudenmukaisia ja luotettavia. Voit luottaa siihen, että kanssani saat yksilöllistä ja ammattitaitoista ohjausta. Arvostan asiakkaitani, ja haluan tarjota heille aina laadukasta palvelua, oikeudenmukaisesti, asiakas edellä.

AITOUS Olemme jokainen ainutlaatuisia yksilöitä, tule sellaisena kuin olet, ja räätälöidään juuri Sinun tarpeitasi palveleva valmennus. Haluan aidosti kohdata sinut, kuulla tarpeesi ja auttaa sinua voimaan paremmin. Kerro miten voin auttaa?

Mielestäni tarvitsemme enemmän ELOA tähän maailmaan; eloisuutta, lempeyttä, oikeudenmukaisuutta ja aitoja kohtaamisia!