Valmennus tuo sinulle kehonhuoltomenetelmän, joka huoltaa ja vahvistaa kehoasi lempeästi.

TUNNE LIIKKEEN VAPAUTTAVA VOIMA KEHOSSASI

fasciamethod

Kankea ja vetämätön olo? Pitäisi saada liikettä päiviin, mutta kun..? Kuulostaako tutulta? Miltä kuulostaisi säännöllisesti kotiin tulevat liikkuvuusharjoitteet, joissa valmentaja tekee kokoajan mukanasi opastaen ja motivoiden?

FasciaMethod – ETÄvalmennus tuo treenit kotiisi verkon välityksellä! Se sisältää yhden kerran viikossa 35-40 minuutin mittaisen harjoituksen suljetussa Facebook-ryhmässä. Harjoitukset ohjataan livenä tiistaisin klo 11, ja lisäksi kaikki harjoitukset jäävät tallenteena ryhmään 31.10.2021 asti. Voit siis tehdä ne juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii!

Valmennus ajalla 7.9.-12.10.2021 + tallenteet katsottavissa 31.10. asti
Sisältö: 1 krt/vko 35-40 minuutin FasciaMethod-ohjaus ( yht. 6 kertaa )
Hinta: 48€ (sis. alv) - maksu Mobilepaylla tai liikuntaedulla (Edenred, Smartum, ePassi, eazybreak)

Mitä on FasciaMethod?

Fasciat, eli sidekudoskalvot ketjuttavat lihaksia yhdistäen ne toisiinsa. Liikkeen avulla pääsemme nesteyttämään näitä sidekudoskerroksia, jolloin kehon liikkuvuus paranee. Tämä auttaa myös voimansiirrossa, ja on arveltu, että jopa 30% lihasvoimasta välittyisi pelkästään fasciarakenteiden välityksellä.

fasciamethod_logoFasciaMethod on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa pääset huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.

Teemme lempeästi kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, sekä hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote, joka on kehitetty pitämään yllä tuki- ja liikuntaelimistömme terveyttä ja hyvinvointia. Kun harjoittelemme FasciaMethod –konseptin periaatteiden mukaisesti, kehitämme liikkuvuuden lisäksi myös voimansiirtoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja liikehallintaa kehossamme.

Harjoituksia varten tarvitset noin jumppamaton verran tilaa, sekä kovan fasciapallon. Voit hyvin tehdä pallohieronnan myös tennispallolla, tai jättää sen halutessasi myös välistä. (Halutessasi voit myös ostaa minulta fasciapallon hintaan 11€ (sis. alv), nouto Kellokoskelta. )

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN TÄTÄ TEKSTILINKKIÄ PAINAMALLA (aukeaa erillinen ilmoittautumiskaavake)

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue ryhmien valmennusehdot tästä