Valmennus tuo sinulle kehonhuoltomenetelmän, joka huoltaa ja vahvistaa kehoasi lempeästi.

TUNNE LIIKKEEN VAPAUTTAVA VOIMA KEHOSSASI

fasciamethod

Kankea ja vetämätön olo? Pitäisi liikkua päivisin, mutta kun..? Kuulostaako tutulta? Miltä kuulostaisi säännöllisesti kotiin tulevat liikkuvuusharjoitteet, joissa valmentaja tekee kokoajan mukanasi opastaen ja motivoiden?

FasciaMethod – kesän etävalmennus tuo treenit kotiisi tai vaikka mökin laiturille! Se sisältää yhden kerran viikossa puolen tunnin mittaisen harjoituksen suljetussa Facebook-ryhmässä. Harjoitukset toteutuvat livenä arkipäivinä päiväsaikaan, ja lisäksi ne jäävät tallenteena ryhmään 31.7.2021 asti. Voit siis tehdä ne juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Valmennus ajalla 1.-24.6.2021 + tallenteet katsottavissa 31.7. asti
Sisältö: 1 krt/vko 25-30 minuutin FasciaMethod-ohjaus ( yht. 4x 30min. )
Hinta: 20€ (sis. alv) - maksu Mobilepaylla tai liikuntaedulla (Edenred, Smartum, ePassi, eazybreak)

Mitä on FasciaMethod?

Fasciat, eli sidekudoskalvot ketjuttavat lihaksia yhdistäen ne toisiinsa. Liikkeen avulla pääsemme nesteyttämään näitä sidekudoskerroksia, jolloin kehon liikkuvuus paranee. Tämä auttaa myös voimansiirrossa, ja on arveltu, että jopa 30% lihasvoimasta välittyisi pelkästään fasciarakenteiden välityksellä.

fasciamethod_logoFasciaMethod on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa pääset huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.

Teemme lempeästi kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, sekä hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote, joka on kehitetty pitämään yllä tuki- ja liikuntaelimistömme terveyttä ja hyvinvointia. Kun harjoittelemme FasciaMethod –konseptin periaatteiden mukaisesti, kehitämme liikkuvuuden lisäksi myös voimansiirtoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja liikehallintaa kehossamme.

Harjoituksia varten tarvitset pitkän kuminauhan, sekä mieluiten kovan fasciapallon, mutta myös tennispallo käy. Halutessasi voit ostaa minulta fasciapallon hintaan 11€ (sis. alv).

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN TÄTÄ TEKSTILINKKIÄ PAINAMALLA (aukeaa erillinen ilmoittautumiskaavake)