Tämä harjoitus tuo sinulle menetelmän, joka huoltaa ja vahvistaa kehoasi lempeästi.

TUNNE LIIKKEEN VAPAUTTAVA VOIMA KEHOSSASI

Kankea ja vetämätön olo? Keho tuntuu tahmealta ja kiristää?
FasciaMethod liikkuvuusharjoittelut tuo kehoosi joustavuutta ja tilaa. Tunne liikkeen vapauttava voima kehossasi, kuinka soljuva liike saa kehosi voimaan hyvin!

FasciaMethod-harjoittelut 2023 kevät

FasciaMethod - Järvenpään ryhmä Dynaamista liikkuvuusharjoittelua pienryhmässä. Harjoitukset tapahtuvat Pilates Studio Hyväolo:ssa, joka sijaitsee Järvenpäässä os. Laurilantie 3. Rauhallisella ja viihtyisällä studiolla pääset rauhoittumaan ja hengähtämään kehosi äärelle. hyvaolo

Kurssi ajalla: 26.2.-2.4.2023 (6 ohjattua harjoitusta)
Ajankohta: SUNNUNTAISIN klo 15:45-16:45
Hinta: 90€ (sis. alv) - maksu liikuntaedulla (Edenred, Smartum, ePassi, eazybreak), tai laskulla
Bonus: Ostaessasi tämän kurssin, saat myös pääsyn FasciaMethod etä-ryhmän tallenteisiin, jolloin voit halutessasi jatkaa harjoittelua myös kotona.

ILMOITTAUDU JÄRVENPÄÄN RYHMÄÄN TÄSTÄ

FasciaMethod – ETÄ
Harjoitukset tulevat suoraan kotiisi verkon välityksellä! Etäkurssi sisältää kerran viikossa 35 minuutin mittaisen harjoituksen suljetussa Facebook-ryhmässä. Harjoitus ohjataan livenä Facebookin välityksellä torstaisin klo 10. Lisäksi kaikki harjoitukset jäävät tallenteena suljettuun ryhmään koko valmennuksen ajaksi. Voit siis tehdä ne juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii! fasciamethod

ETÄkurssi ajalla: 12.1.-16.2.2026 (6 ohjattua harjoitusta)
Sisältö: 1 krt/vko 35 minuutin FaMe-ohjaus ( + tallenteet käytössä 26.2. asti )
Hinta: 38€ (sis. alv) - maksu liikuntaedulla (Edenred, Smartum, ePassi, eazybreak), mobilepaylla, tai laskulla

ILMOITTAUDU ETÄKURSSILLE TÄSTÄ


Mitä on FasciaMethod?

Fasciat, eli sidekudoskalvot ketjuttavat lihaksia yhdistäen ne toisiinsa. Liikkeen avulla pääsemme nesteyttämään näitä sidekudoskerroksia, jolloin kehon liikkuvuus paranee. Tämä auttaa myös voimansiirrossa, ja on arveltu, että jopa 30% lihasvoimasta välittyisi pelkästään fasciarakenteiden välityksellä.

fasciamethod_logoFasciaMethod on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa pääset huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Teemme lempeästi kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, sekä hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Harjoituksia varten tarvitset noin jumppamaton verran tilaa, sekä kovan fasciapallon. Voit hyvin tehdä pallohieronnan myös tennispallolla, tai jättää sen halutessasi myös välistä ja rentoutua ja hengitellä sen aikaa.

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue ryhmien valmennusehdot tästä