Liikuntakeskus Ruukki & elokatsu Kellokoskella Sinua varten

HYVÄÄ OLOA & LIIKUNNAN ILOA

Tältä sivulta löydät seuraavat elokatsun palvelut Liikuntakeskus Ruukissa:

Henkilökohtaiset palvelut

Pienryhmät

Kaipaako kehosi liikettä? Kurkkaapa tämä lyhyt taukojumppavideo ja tule mukaan tuomaan kehoosi liikettä ja hyvää oloa elokatsun kanssa!

Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemminkin yrittänyt muutosta saavuttamatta sitä? Olisiko nyt aika ottaa valmentaja tueksesi? Kulkemaan rinnalla ja opastamaan sinua. Herättämään motivaatiotasi ja auttamaan sinua löytämään pysyviä tapoja ylläpitää hyvinvointiasi.

Jos vastasit kyllä, niin varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen!

Maksuton hyvinvointikartoitus

Maksuttomassa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi sinun tavoitteitasi ja pohdimme miten voit saavuttaa niitä. Hyvinvointikartoitus selkeyttää sinulle suuntaa ja auttaa sinua muodostamaan konkreettisen teon kohti haluamaasi muutosta. Kartoituksen aikana esittelen sinulle myös palveluvaihtoehtoja muutoksesi tueksi. Kesto 30 minuuttia.
VARAA AIKA HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄSTÄ

PT-ohjaus

Ohjauspaketit eivät sisällä muita palveluja (esim. etätuki), kuten pitkäkestoisemmat ja laajat valmennuspaketit. PT-paketit räätälöidään yksilön tarpeen mukaan, alla esimerkkejä.

 • Yksittäinen PT-ohjaus 79€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. (1.kerralla) + ohjaus (esim.treeni / tekniikkaopastus tms.) 60 min.

 • 3 kerran ohjauspaketti & treeniohjelma 225€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + ohjaus 60 min. x3 + henkilökohtainen treeniohjelma
  Ohjauspakettiin sisältyy suunnittelut ja ohjaukset valitsemaasi aiheeseen (treeni/palautuminen/ravitsemus/hyvinvointi)
  + paketti sisältää kirjallisen ohjeen / treeniohjelman / liikuntasuunnitelman tavoitteiden mukaisesti

Hyvinvointivalmennus

Kokonaisvaltainen valmennuspaketti muutoksen prosessin tukemisessa sisältäen muunmuassa; tavoitteenasettelu & motivaatio, teot & rutiinit arkeen, hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen tarkastelu, arjen hyvinvointitapojen omaksuminen ja oman hyvinvoivan arjen kirkastaminen. Sinun omat tavoitteesi voivat liittyä liikunnan ilon löytämiseen, liikkeen lisäämiseen, palautumisen vahvistamiseen, tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Autan sinua löytämään sinulle toimivia tapoja ja rutiineja joista saat hyvää oloa ja energiaa, ja joita voit toteuttaa läpi elämän. Valmennukset muotoutuvat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Alla olevat paketit ovat esimerkkejä, joista räätälöidään Sinua tukeva kokonaisuus.

VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT:

 • Alkukartoituksen, jonka avulla suunnitellaan sinua tukeva kokonaisuus saavuttaaksesi tavoitteesi ja toiveesi
 • 2 Valmennustapaamista / kk (tapaamisten kesto 60 min.)
 • Liikunnan suunnittelu & Yksilöllinen harjoitusohjelma
 • Pääsy Sportyplanner-ohjelmistoon
 • Erilaisia harjoituksia omien toiveidesi pohjalta (salilla, kotona, ulkona)
 • Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Muutoksen tukemista erilaisin tehtävin ja keskusteluin
 • Jatkuvan etätuen koko valmennuksen ajan

  HINTA:
 • 3-5 kk Hyvinvointivalmennus 169€/kk (sis. alv)
 • 6-8 kk Hyvinvointivalmennus 164€/kk (sis. alv)
 • 9-11 kk Hyvinvointivalmennus 159€/kk (sis. alv)
 • 12 -> kk Hyvinvointivalmennus 155€/kk (sis. alv)
 • Valmennus, jossa tapaamiset 1krt/kk - 85€/kk (sis. alv)
  Suositellaan erityisesti jatkopalveluna tai muuhun pienempään valmennustarpeeseen, palvelun sisältö ja etätuki kuuluvat tähän pakettiin kuten yllä.

+ Lisäohjaukset valmennusasiakkaille 69€ / 1h ohjaus (sis. alv)
(esim. ohjattuja treenejä lisää)

Firstbeat-Hyvinvointianalyysit

Mittauksen avulla opit tunnistamaan hyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä, hallitsemaan stressiä ja palautumaan paremmin, sekä liikkumaan fiksummin arjessasi.

Hyvinvointianalyysi pitää sisällään 3 vuorokauden mittauksen. Mittauksesta saat itsellesi laajan henkilökohtaisen raportin, jonka avulla pääset näkemään mitkä teot arjessasi vaikuttavat jaksamiseesi ja hyvinvointiisi. Raportista näet muunmuassa arjen stressitasosi ja aktiivisuutesi, palautumisesi määrän ja unesi laadun, sekä halutessasi kuntotasosi. Tämän datan avulla meidän on mahdollista konkreettisesti päästä kiinni siihen, mitkä asiat arjessa sinua kuormittavat ja mitkä valinnat taas tukevat jaksamistasi ja parantavat hyvinvointia.
Saat mittauksesta itsellesi henkilökohtaisen raportin ja palautteen, sekä valmentajan ohjausta palautumisen ja hyvinvointisi tueksi.

Firstbeat hyvinvointianalyysit yksilölle 169€ (sis. alv)
Laita viestiä, jos mittaus kiinnostaa!

Muutosvalmennus

Kyseessä on pienryhmässä tapahtuva hyvinvointivalmennus elämäntapamuutoksen tueksi. Valmennus tähtää pysyvään muutokseen ja arjen yksilölliseen hyvinvointiin. Pääset pysähtymään itsesi ja hyvinvointisi äärelle valmentajan ja ryhmän tuella. Ryhmässä on voimaa, josta jaksaa ammentaa motivaatiota!

Uusi ryhmä käynnistyy 2023 tammikuussa Kellokoskella!
Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 18:45-20:00 Liikuntakeskus Ruukissa.
Ryhmätapaamiset noin joka toinen viikko, tarkempi aikataulu ilmoitetaan pian.
Tässä 6 kuukautta kestävässä valmennuksessa saat yhteensä 14 valmennustapaamista; 12 ryhmätapaamista ja 2 henkilökohtaista valmennustapaamista. Lisäksi ryhmän tuki, sekä valmentajan jatkuva etätuki antavat sinulle paljon lisäbuustia matkallesi.

Lue lisää muutosvalmennuksesta täältä.

Lempeästi liikkeessä

Jos liikunnan ylläpito arjessa yksin tuntuu haastavalta ja kaipaat ympärillesi samassa tilanteessa olevia ihmisiä, tämä ryhmä on sinulle! Ryhmään ei vaadita minkäänlaista liikuntataustaa, mutta sinulla voi myös olla tilanne, että liikunta on hiipunut elämästä ja kaipaisit taas tsemppiä liikkeessä pysymiseen. Ryhmä on sinulle, joka haluat saada varmuutta liikkeen aloittamiseen tai ylläpitämiseen, sekä kaipaat lempeää ja ohjattua liikettä pienryhmässä. Teemme monipuolisesti ja matalalla kynnyksellä liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua koko keholle. Tunneilla panostetaan oikeaan liiketekniikkaan ja opit miten teet liikkeitä turvallisesti ja järkevästi.

Pysymme lempeästi liikkeessä tulevanakin syksynä!
Syyskausi toteutetaan ajalla 8.8.-28.11.2022 MAANANTAISIN klo 19:05-20:00 (EI tuntia syyslomaviikolla 17.10. maanantaina). Ryhmän hinta 208€ (16 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Pienryhmän yksilöllisempi ohjaus ja ryhmän tuki tsemppaa sinua pysymään liikkeessä! Ohjaajana toimii Hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer Kati Mäkelä / elokatsu.

RYHMÄSSÄ 1 VAPAA PAIKKA, ILMOITTAUDU TÄSTÄ

PowerMethod AAMU

PowerMethod on fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Tunnilla opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Menevä tunti, jota pystyt skaalaamaan oman kuntosi mukaan.

PowerMethod tunnit nyt myös arkiaamuissa!
Kurssi toteutetaan ajalla 11.10.-29.11.2022 TIISTAISIN klo 9:00-10:00 (EI tuntia syyslomaviikolla 18.10. tiistaina). Kurssin hinta 102€ (7 kertaa), tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Mäkelä / elokatsu.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN TÄSTÄ

PowerMethod TI

PowerMethod on fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Tunnilla opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Menevä tunti, jota pystyt skaalaamaan oman kuntosi mukaan.

PowerMethod tunnit jatkuvat syksyllä tiistai-illoissa!
Syyskausi toteutetaan ajalla 9.8.-29.11.2022 TIISTAISIN klo 18:00-19:00 (EI tuntia syyslomaviikolla 18.10. tiistaina). Kevätkauden hinta 232€ (16 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Mäkelä / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

PowerMethod SU

PowerMethod on fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Tunnilla opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Menevä tunti, jota pystyt skaalaamaan oman kuntosi mukaan.

PowerMethod tunnit jatkuvat syksyllä sunnuntai-illoissa!
Syyskausi toteutetaan ajalla 7.8.-27.11.2022 SUNNUNTAISIN klo 17:45-18:45 (EI tuntia syyslomaviikolla 16.10. sunnuntaina). Kevätkauden hinta 232€ (16 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Mäkelä / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

FasciaMethod

Jos kärsit lihasjumeista ja kehosi tuntuu kankealta, tämä tunti on sinulle! Toiminnallisen liikkuvuusharjoittelun avulla saat lisää voimaa niin arjesta suoriutumiseen, kuin treeniisii salilla tai juoksupolulla.

FasciaMethod on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa pääset huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Teemme lempeästi kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote, joka on kehitetty pitämään yllä tuki- ja liikuntaelimistömme terveyttä ja hyvinvointia. Kun harjoittelemme FasciaMethod –konseptin periaatteiden mukaisesti, kehitämme liikkuvuuden lisäksi myös voimansiirtoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja liikehallintaa kehossamme. Käytämme dynaamisen liikkeen lisäksi myös fasciapalloa lisäämään harjoituksen vaikutusta. Ota oma pallo mukaan, mielellään kova fasciapallo, mutta myös tennispallolla pärjäät. Voit halutessasi ostaa myös ohjaajalta ensimmäisellä kerralla fasciapallon.

FasciaMethod tunnit käynnistyvät syksyllä tiistai-illoissa!
Syyskausi toteutetaan ajalla 9.8.-29.11.2022 TIISTAISIN klo 19:10-20:00 (EI tuntia syyslomaviikolla 18.10. tiistaina). Kevätkauden hinta 192€ (16 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Mäkelä / elokatsu.

RYHMÄSSÄ 2 VAPAATA PAIKKAA, ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kahvakuula

Kahvakuulatreenit käynnistyvät liikuntakeskuksella tammikuussa 2023! Ryhmän tarkemmat lisätiedot tulossa pian.
Kahvakuula-pienryhmä sopii monipuolisesta ja tehokkaasta lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Ryhmässä treenaillaan kahvakuulan kanssa monipuolisia koko kehoa kuormittavia treenejä. Teemme alkuun kehoa avaavaa ja lämmittävää harjoittelua kehonpainolla, jonka jälkeen siirrymme monipuoliseen ja menevään kiertoharjoittelutreeniin kahvakuulaillen. Näissä treeneissä syke nousee, perusvoima kasvaa ja puna nousee kasvoille! Treeni päättyy palauttavaan ja lempeään jäähdyttelyyn.

Seniorit

Senioreiden omat treenit käynnistyvät liikuntakeskuksella tammikuussa 2023! Ryhmän tarkemmat lisätiedot tulossa pian. Pienryhmä tuo arkeesi yhteisöllisyyttä, liikunnan iloa ja turvallista treenaamista valmentajan tuella.

Ryhmässä treenataan arkena aamupäivällä väljällä salilla pienessä ryhmässä. Teemme monipuolista harjoittelua parantaen liikkuvuutta, tasapainoa ja liikehallintaa, sekä lihaskuntoa. Käytämme tunneilla kuntosalilaitteita, pienvälineitä, sekä hyödynnämme oman kehomme painoa seniori-ikäisille suunnatussa harjoittelussa.

Temppujumppa 4-6v.

Lapsen ikioma temppujumppa, jossa vauhdikas ja iloinen meininki! Tunnilla keskiössä ovat liikunnan ilo ja lasten toiveet. Jumpassa opetellaan leikkien kautta motorisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista lapsilähtöisesti ja innostavasti.

Tämä kurssi on lapsen ikioma temppujumppa. Kuitenkin jos oma harrastus vielä vähän jännittää, voi ensimmäiselle tunnille ottaa oman aikuisen, tai vaikka oman pehmolelun turvaksi mukaan.

Temppujumpailut jatkuvat syksyllä tiistaisin! Syyskausi toteutetaan ajalla 9.8.-29.11.2022 TIISTAISIN klo 17:00-17:45 (EI jumppaa syyslomaviikolla, 18.10. tiistaina). Kurssin hinta 157€ (16 jumppatuntia), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 lasta. Lapsen ikä 4-6v. on suuntaa antava. Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja lähihoitaja Kati Mäkelä / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT