Liikuntakeskus Ruukki & elokatsu Kellokoskella Sinua varten

HYVÄÄ OLOA & LIIKUNNAN ILOA

Tältä sivulta löydät seuraavat elokatsun palvelut Liikuntakeskus Ruukissa:

Henkilökohtaiset palvelut

Pienryhmät

Kaipaako kehosi liikettä? Kurkkaapa tämä lyhyt taukojumppavideo ja tule mukaan tuomaan kehoosi liikettä ja hyvää oloa elokatsun kanssa!

Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemminkin yrittänyt muutosta saavuttamatta sitä? Olisiko nyt aika ottaa valmentaja tueksesi? Kulkemaan rinnalla ja opastamaan sinua. Herättämään motivaatiotasi ja auttamaan sinua löytämään pysyviä tapoja ylläpitää hyvinvointiasi.

Jos vastasit kyllä, niin varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen!

Maksuton hyvinvointikartoitus

Maksuttomassa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi sinun tavoitteitasi ja pohdimme miten voit saavuttaa niitä. Hyvinvointikartoitus selkeyttää sinulle suuntaa ja auttaa sinua muodostamaan konkreettisen teon kohti haluamaasi muutosta. Kartoituksen aikana esittelen sinulle myös palveluvaihtoehtoja muutoksesi tueksi. Kesto 30 minuuttia.
VARAA AIKA HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Laiteopastus

Laiteopastus on tarkoitettu Liikuntakeskus Ruukin jäsenille. Laiteopastuksessa käydään läpi salin laitteita asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Varaa aika laiteopastukseen laittamalla viestiä kati@elokatsu.fi.

PT-ohjaus

PT ohjauspaketit yksilöllisiin tarpeisiin. PT-ohjauksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. PT-ohjaukset eivät sisällä muita palveluja (esim. etätuki), kuten pitkäkestoisemmat ja laajat valmennuspaketit. Alla esimerkkejä hinnoista, mutta kaikki palvelukokonaisuudet voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiin.

PT-ohjauksien hintoihin tulossa päivitys 22.6. alkaen, siihen asti kaikki palvelut vanhoilla hinnoilla.

 • Yksittäinen PT-ohjaus / Hyvinvointiohjaus 75€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. (1.kerralla) + ohjaus (esim.treeni / tekniikkaopastus / palautumisen valmennus tms.) 60 min.

 • Yksilöllinen treeniohjelma 90€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + treeniohjelman räätälöity suunnittelu asiakkaan tavoitteiden mukaisesti + treeniohjelman läpikänti 60 min.

 • Vanhan treeniohjelman päivitys 80€ (sis. alv)
  Sisältää: vanhan ohjelman (elokatsun suunnitteleman) ja tavoitteiden etenemisen tsekkaus + treeniohjelman räätälöity suunnittelu asiakkaan tavoitteiden mukaisesti + treeniohjelman läpikänti 60 min.

 • 3 kerran ohjauspaketti & 2 treeniohjelmaa 240€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + 2 erilaista räätälöityä treeniohjelmaa + ohjaukset / treeniohjelmien läpikäynnit - 60 min. x3

Hyvinvointivalmennus

Kokonaisvaltainen valmennuspaketti muutoksen prosessin tukemisessa sisältäen muunmuassa; tavoitteenasettelu & motivaatio, teot & rutiinit arkeen, hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen tarkastelu, arjen hyvinvointitapojen omaksuminen ja oman hyvinvoivan arjen kirkastaminen. Sinun omat tavoitteesi voivat liittyä liikunnan ilon löytämiseen, liikkeen lisäämiseen, palautumisen vahvistamiseen, tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Autan sinua löytämään sinulle toimivia tapoja ja rutiineja joista saat hyvää oloa ja energiaa, ja joita voit toteuttaa läpi elämän. Valmennukset muotoutuvat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Alla olevat paketit ovat esimerkkejä, joista räätälöidään Sinua tukeva kokonaisuus.

VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT:

 • Alkukartoituksen, jonka avulla suunnitellaan sinua tukeva kokonaisuus saavuttaaksesi tavoitteesi ja toiveesi
 • 2 Valmennustapaamista / kk (tapaamisten kesto 60 min.)
 • Liikunnan suunnittelu & Yksilöllinen harjoitusohjelma
 • Pääsy Sportyplanner-ohjelmistoon
 • Erilaisia harjoituksia omien toiveidesi pohjalta (salilla, kotona, ulkona)
 • Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Muutoksen tukemista erilaisin tehtävin ja keskusteluin
 • Jatkuvan etätuen koko valmennuksen ajan

  Valmennuspakettien hintoihin tulossa päivitys 22.6. alkaen, siihen asti kaikki palvelut vanhoilla hinnoilla.

HINTA:

 • 3-6 kk Hyvinvointivalmennus 169€/kk (sis. alv)
 • 7-11 kk Hyvinvointivalmennus 161€/kk (sis. alv)
 • 12 -> kk Hyvinvointivalmennus 155€/kk (sis. alv)
 • Valmennus, jossa tapaamiset 1krt/kk - 85€/kk (sis. alv)
  Suositellaan erityisesti jatkopalveluna tai muuhun pienempään valmennustarpeeseen, palvelun sisältö ja etätuki kuuluvat tähän pakettiin kuten yllä.

+ Lisäohjaukset valmennusasiakkaille 65€ / 1h ohjaus (sis. alv)
(esim. ohjattuja treenejä lisää)

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL & VARAA AIKA KARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Muutosvalmennus

Kyseessä on pienryhmässä tapahtuva hyvinvointivalmennus elämäntapamuutoksen tueksi. Valmennus tähtää pysyvään muutokseen ja arjen yksilölliseen hyvinvointiin. Pääset rauhassa pysähtymään itsesi ja hyvinvointisi äärelle valmentajan ja ryhmän tuella. Ryhmässä on voimaa, josta jaksaa ammentaa motivaatiota! Valmennus ei sisällä valmiita kirjallisia ohjeita siitä, kuinka sinun tulee syödä/liikkua/nukkua, vaan valmennuksessa opetellaan löytämään oman hyvinvoinnin tekoja pienin askelin, itselle sopivalla tavalla.

Uusi ryhmä käynnistyy elokuussa 2023, ilmoittaudu mukaan nyt!
Ryhmä kokoontuu 13.8.2023-14.1.2024 sunnuntaisin klo 18:45-20:00 Liikuntakeskus Ruukissa. Ryhmätapaamiset noin joka toinen viikko.
Tässä 6 kuukautta kestävässä valmennuksessa saat yhteensä 14 valmennustapaamista; 12 ryhmätapaamista ja 2 henkilökohtaista valmennustapaamista. Lisäksi ryhmän tuki, sekä valmentajan jatkuva etätuki antavat sinulle paljon lisäbuustia matkallesi. Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

Valmennus sisältää:

 • Ryhmätapaamiset 2x/kk - 75 min./kerta; Sunnuntaisin klo 18:45-20:00 Aikataulu: 13.8., 27.8., 10.9., 24.9., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12., 7.1., 14.1.
 • Henkilökohtaiset valmennustapaamiset 60 min. x2
  • Oman matkan suunnittelua
  • Oman liikkeen suunnittelu + treeniohjelma
 • Valmentajan yksilöllinen etätuki koko valmennuksen ajan
 • Pääsyn Sportyplanner-ohjelmaan, jossa yksilöllinen treeniohjelma
 • Ryhmän oma alusta Facebookissa tai WhatsApp:ssa (ryhmän toiveiden mukaan) keskustelulle ja yhteiselle jakamiselle matkan aikana

HINTA: 89€/kk TAI 528€ kertamaksulla (hinnat sis. alv).
Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi, eazybreak).

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN MUKAAN TÄSTÄ

Lue lisää muutosvalmennuksesta täältä.

Lempeästi liikkeessä

Jos liikunnan ylläpito arjessa yksin tuntuu haastavalta ja kaipaat ympärillesi samassa tilanteessa olevia ihmisiä, tämä ryhmä on sinulle! Ryhmään ei vaadita minkäänlaista liikuntataustaa, mutta sinulla voi myös olla tilanne, että liikunta on hiipunut elämästä ja kaipaisit taas tsemppiä liikkeessä pysymiseen. Ryhmä on sinulle, joka haluat saada varmuutta liikkeen aloittamiseen tai ylläpitämiseen, sekä kaipaat lempeää ja ohjattua liikettä pienryhmässä. Teemme monipuolisesti ja matalalla kynnyksellä liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua koko keholle. Tunneilla panostetaan oikeaan liiketekniikkaan ja opit miten teet liikkeitä turvallisesti ja järkevästi.

Pysymme lempeästi liikkeessä tulevanakin syksynä!
Syyskausi toteutetaan ajalla 7.8.-18.12.2023 MAANANTAISIN klo 19:05-20:00 (EI tunteja 16.10. ja 13.11.). Syyskauden hinta 259€ (18 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Pienryhmän yksilöllisempi ohjaus ja ryhmän tuki tsemppaa sinua pysymään liikkeessä! Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄÄN ON 3 PAIKKAA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

eloVOIMA aamu

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 8.8.-19.12.2023 TIISTAISIN klo 9:00-10:00 (EI tuntia 17.10. ja 14.11.). Syyskauden hinta 288€ (18 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄÄN ON 3 PAIKKAA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

eloVOIMA TI

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 8.8.-19.12.2023 TIISTAISIN klo 18:00-19:00 (EI tuntia 17.10. ja 14.11.). Syyskauden hinta 288€ (18 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

eloVOIMA KE

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 9.8.-20.12.2023 KESKIVIIKKOISIN klo 17:45-18:45 (EI tuntia 18.10. ja 6.12.). Syyskauden hinta 288€ (18 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN MUKAAN TÄSTÄ

eloVOIMA SU

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 6.8.-17.12.2023 SUNNUNTAISIN klo 17:30-18:30 (EI tuntia 15.10. ja 12.11.). Syyskauden hinta 288€ (18 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

Kahvakuula

Kahvakuula-pienryhmä sopii monipuolisesta ja tehokkaasta lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Ryhmässä treenaillaan kahvakuulan kanssa monipuolisia koko kehoa kuormittavia treenejä. Teemme alkuun kehoa avaavaa ja lämmittävää harjoittelua kehonpainolla, jonka jälkeen siirrymme monipuoliseen ja menevään kiertoharjoittelutreeniin kahvakuulaillen ja omaa kehon painoa hyödyntäen. Näissä treeneissä syke nousee, perusvoima kasvaa ja puna nousee kasvoille! Treeni päättyy palauttavaan ja lempeään jäähdyttelyyn.

Syyskausi toteutetaan ajalla 9.8.-20.12.2023 KESKIVIIKKOISIN klo 19:00-20:00 (EI tuntia 18.10. ja 6.12.). Kurssin hinta 288€ (18 kertaa). Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN MUKAAN TÄSTÄ

Lyhytkurssit

Aloittelijan kuntosalikurssi 15.8.-5.9.2023

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat oppia harjoittelemaan kuntosalilla turvallisesti, lisäten liikkuvuutta ja lihasvoimaa!

Kyseessä on 4 hengen pienryhmä, joka takaa sinulle yksilöllistä skaalausta liikkeisiin niin, että saat treenistäsi kehittävää. Kurssi pitää sisällään neljä yhteistä 50 minuutin tapaamista. Tapaamiset sisältävät kehoa lämmittävän ja tukilihaksia aktivoivan alkulämmittelyn, sekä lihaskunto-osuuden kuntosalilaitteilla. Saat myös pääsyn Sportyplanner ohjelmaan, josta näet valmentajan suunnitteleman treenin, jotta voit jatkaa treeniä itsenäisesti.

Aloittelijan kuntosalikurssi toteutetaan ajalla 15.8.-5.9.2023 TIISTAISIN klo 17:00-17:50. Kurssin hinta 129€ (4 kertaa). Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 4 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄÄN ON 1 PAIKKA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU TÄSTÄ

eloLIIKE 19.9.-10.10.2023

Elinvoimaa ja joustavuutta kehoon elokatsun eloLIIKE kurssilta!

Tämä liikkuvuutta lisäävä kurssi sopii sinulle, joka pähkäilet millä lisätä kehon elastisuutta, tai mitä sitä oikein tekisi salilla alkulämmittelynä. Kurssi pitää sisällään neljä 50 minuutin tapaamista. Tapaamiset sisältävät mm. pienet liikkuvuustestit (jotta tiedät mihin sinun tulee eniten kiinnittää huomiota), täsmäohjeita ja vinkkejä liikkuvuuden lisäämiseen, sekä neljä yhteistä treenikertaa. Treeneissä hyödynnetään mm. salin vihermattoa, keppejä, kuminauhoja ja hierontapalloja. Luvassa monipuolisia ja erilaisia harjoituksia joka kerralla.

eloLIIKE-kurssi toteutetaan ajalla 19.9.-10.10.2023 TIISTAISIN klo 17:00-17:50. Kurssin hinta 59€ (4 kertaa). Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN MUKAAN TÄSTÄ

Mielessä joku muu lyhytkurssi, jota kaipaisit? Heitäpä viestiä kati@elokatsu.fi ja kerro ideasi!