Hyvinvointivalmennusta Kellokoskella Sinun tarpeisiisi

HYVÄÄ OLOA & LIIKUNNAN ILOA

Tältä sivulta löydät seuraavat elokatsun palvelut Liikuntakeskus Ruukissa:

Kaipaako kehosi liikettä? Kurkkaapa tämä lyhyt taukojumppavideo ja tule mukaan tuomaan kehoosi liikettä ja hyvää oloa elokatsun kanssa!

Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemminkin yrittänyt muutosta saavuttamatta sitä? Olisiko nyt aika ottaa valmentaja tueksesi? Kulkemaan rinnalla ja opastamaan sinua. Herättämään motivaatiotasi ja auttamaan sinua löytämään pysyviä tapoja ylläpitää hyvinvointiasi.

Jos vastasit kyllä, niin varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen!

Maksuton hyvinvointikartoitus

Maksuttomassa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi sinun tavoitteitasi ja pohdimme miten voit saavuttaa niitä. Hyvinvointikartoitus selkeyttää sinulle suuntaa ja auttaa sinua muodostamaan konkreettisen teon kohti haluamaasi muutosta. Kartoituksen aikana esittelen sinulle myös palveluvaihtoehtoja muutoksesi tueksi. Kesto 30 minuuttia.
VARAA AIKA HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Hyvinvointivalmennus

Kokonaisvaltainen valmennuspaketti muutoksen prosessin tukemisessa sisältäen muunmuassa; tavoitteenasettelu & motivaatio, teot & rutiinit arkeen, hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen tarkastelu, arjen hyvinvointitapojen omaksuminen ja oman hyvinvoivan arjen kirkastaminen. Sinun omat tavoitteesi voivat liittyä liikunnan ilon löytämiseen, liikkeen lisäämiseen, palautumisen vahvistamiseen, tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Autan sinua löytämään sinulle toimivia tapoja ja rutiineja joista saat hyvää oloa ja energiaa, ja joita voit toteuttaa läpi elämän. Valmennukset muotoutuvat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Alla olevat paketit ovat esimerkkejä, joista räätälöidään Sinua tukeva kokonaisuus.

VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT:

 • Alkukartoituksen, jonka avulla suunnitellaan sinua tukeva kokonaisuus saavuttaaksesi tavoitteesi ja toiveesi
 • 2 Valmennustapaamista / kk (tapaamisten kesto 60 min.)
 • Liikunnan suunnittelu & Yksilöllinen harjoitusohjelma
 • Pääsy Sportyplanner-ohjelmistoon
 • Erilaisia harjoituksia omien toiveidesi pohjalta (salilla, kotona, ulkona)
 • Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Muutoksen tukemista erilaisin tehtävin ja keskusteluin
 • Jatkuvan etätuen koko valmennuksen ajan

  HINTA:
 • 3-5 kk Hyvinvointivalmennus 169€/kk (sis. alv)
 • 6-8 kk Hyvinvointivalmennus 164€/kk (sis. alv)
 • 9 kk-> Hyvinvointivalmennus 159€/kk (sis. alv)

+ Lisäohjaukset valmennusasiakkaille 64€ / 1h ohjaus (sis. alv)
(esim. ohjattuja treenejä lisää)

 • Valmennus, jossa tapaamiset 1krt/kk - 89€/kk (sis. alv)
  Suositellaan jatkopalveluna valmennusasiakkaille, palvelun sisältö ja etätuki kuuluvat tähän pakettiin kuten yllä.

Uusi Minä-pienryhmävalmennus

Uusi Minä - valmennus on pienryhmässä tapahtuva hyvinvointivalmennus elämäntapamuutoksen tueksi. Valmennus tähtää pysyvään muutokseen ja arjen yksilölliseen hyvinvointiin. Valmennuksessa käymme läpi oikeanlaista tavoitteenasettelua ja muutokseen tähtäävää arjen pienien tekojen toteutusta. Pohdimme millä lisätä liikettä, millainen on ravinnon merkitys hyvinvoinnille, sekä miten tukea omaa unta & palautumista, sekä vähentää stressiä. Valmennuksessa työstämme näitä teemoja luennoin, yhdessä keskustellen, liikkeellä, sekä pienin tehtävin valmennuksessa ja kotona. Valmennukseen sisältyy ryhmätapaamisten lisäksi myös henkilökohtaisia valmennustapaamisia. Pienryhmään otetaan maksimissaan 8 osallistujaa, jotta voidaan taata yksilöllisempää ohjausta. Ryhmä toteutuu minimissään kun ryhmässä on 4 osallistujaa.

VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

 • Ryhmätapaamiset 2x/kk - 90 min./kerta (aikataulu alla)
 • Henkilökohtaiset valmennustapaamiset 45 min. x2
 • Valmentajan etätuki koko valmennuksen ajan
 • Ryhmän tuki (ryhmän toivomalla alustalla)

HINTA:
89€/kk TAI 530€ kertamaksulla (hinnat sis. alv)
Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla.

* Halutessasi voit ostaa lisää henkilökohtaisia ohjauksia alennettuun hintaan 64€ / 1h ohjaus esim. liikuntaan/palautumiseen/ravitsemukseen (ovh 79€).

TARKEMMAT TIEDOT TOTEUTUKSESTA:

Valmennus toteutetaan Tiistaisin 18:30-20:00, ryhmätapaamiset 2 kertaa kuukaudessa. Tässä 6 kuukautta kestävässä valmennuksessa saat yhteensä 14 valmennustapaamista; 12 ryhmätapaamista ja 2 henkilökohtaista valmennusta. Pahentuneen koronatilanteen vuoksi ryhmän alkaminen siirtyy keväälle. Voit ilmoittautua mukaan, ja saat tarkemmat aikataulutiedot, kun ryhmä alkaa.

Lähde nyt mukaan pienryhmään tekemään pysyviä muutoksia! ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN TÄSTÄ

Temppujumppa 4-6v.

Lapsen ikioma temppujumppa, jossa vauhdikas ja iloinen meininki! Tunnilla keskiössä ovat liikunnan ilo ja lasten toiveet. Jumpassa opetellaan leikkien kautta motorisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista lapsilähtöisesti ja innostavasti.

Tämä kurssi on lapsen ikioma temppujumppa. Kuitenkin jos oma harrastus vielä vähän jännittää, voi ensimmäiselle tunnille ottaa oman aikuisen, tai vaikka oman pehmolelun turvaksi mukaan.

Kurssi ajalla 11.1.-15.2.2022 TIISTAISIN klo 17:15-18:00. Kurssin hinta 59€ (6 jumppatuntia), kurssi toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Ohjaajana toimii Hyvinvointivalmentaja ja lähihoitaja Kati Mäkelä / elokatsu. RYHMÄ ON TÄYTTYNYT!

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ

FasciaMethod

Tuntuuko kehosi kankealta tai kärsitkö lihasjumeista? FasciaMethod viikkotunnit alkavat Liikuntakeskus Ruukissa tammikuussa! Tunnit sunnuntaisin klo 19:00-20:00. Ilmoittaudu tunnille Liikuntakeskus Ruukin sivuilta.

FasciaMethod on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa pääset huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Teemme lempeästi kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote, joka on kehitetty pitämään yllä tuki- ja liikuntaelimistömme terveyttä ja hyvinvointia. Kun harjoittelemme FasciaMethod –konseptin periaatteiden mukaisesti, kehitämme liikkuvuuden lisäksi myös voimansiirtoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja liikehallintaa kehossamme. Tunnit toteutetaan pienryhmissä ja niissä on 6 paikkaa.

Firstbeat-Hyvinvointianalyysit

Mittauksen avulla opit tunnistamaan hyvinvointiisi vaikuttavia tekijöitä, hallitsemaan stressiä ja palautumaan paremmin, sekä liikkumaan fiksummin arjessasi.

Hyvinvointianalyysi pitää sisällään 3 vuorokauden mittauksen. Mittauksesta saat itsellesi laajan henkilökohtaisen raportin, jonka avulla pääset näkemään mitkä teot arjessasi vaikuttavat jaksamiseesi ja hyvinvointiisi. Raportista näet muunmuassa arjen stressitasosi ja aktiivisuutesi, palautumisesi määrän ja unesi laadun, sekä halutessasi kuntotasosi. Tämän datan avulla meidän on mahdollista konkreettisesti päästä kiinni siihen, mitkä asiat arjessa sinua kuormittavat ja mitkä valinnat taas tukevat jaksamistasi ja parantavat hyvinvointia.
Saat mittauksesta itsellesi henkilökohtaisen raportin ja palautteen, sekä valmentajan ohjausta palautumisen ja hyvinvointisi tueksi.

Firstbeat hyvinvointianalyysit yksilölle 169€ (sis. alv)
Laita viestiä, jos mittaus kiinnostaa! Voit myös kysyä tarjousta ryhmille.