Liikuntakeskus Ruukki & elokatsu Kellokoskella Sinua varten

HYVÄÄ OLOA & LIIKUNNAN ILOA

Tältä sivulta löydät seuraavat elokatsun palvelut Liikuntakeskus Ruukissa:

Henkilökohtaiset palvelut

Pienryhmät

Kaipaako kehosi liikettä? Kurkkaapa tämä lyhyt taukojumppavideo ja tule mukaan tuomaan kehoosi liikettä ja hyvää oloa elokatsun kanssa!

Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemminkin yrittänyt muutosta saavuttamatta sitä? Olisiko nyt aika ottaa valmentaja tueksesi? Kulkemaan rinnalla ja opastamaan sinua. Herättämään motivaatiotasi ja auttamaan sinua löytämään pysyviä tapoja ylläpitää hyvinvointiasi.

Jos vastasit kyllä, niin varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen!

Maksuton hyvinvointikartoitus

Maksuttomassa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi sinun tavoitteitasi ja pohdimme miten voit saavuttaa niitä. Hyvinvointikartoitus selkeyttää sinulle suuntaa ja auttaa sinua muodostamaan konkreettisen teon kohti haluamaasi muutosta. Kartoituksen aikana esittelen sinulle myös palveluvaihtoehtoja muutoksesi tueksi. Kesto 30 minuuttia.
VARAA AIKA HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Laiteopastus

Laiteopastus on tarkoitettu Liikuntakeskus Ruukin jäsenille. Laiteopastuksessa käydään läpi salin laitteita asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Varaa aika laiteopastukseen laittamalla viestiä kati@elokatsu.fi

PT-ohjaus

PT ohjauspaketit yksilöllisiin tarpeisiin. PT-ohjauksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. PT-ohjaukset eivät sisällä muita palveluja (esim. etätuki), kuten pitkäkestoisemmat ja laajat valmennuspaketit.

 • Yksittäinen PT-ohjaus 75€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. (1.kerralla) + ohjaus (esim.treeni / tekniikkaopastus / palautumisen valmennus tms.) 60 min.

 • Yksilöllinen treeniohjelma 90€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + treeniohjelman räätälöity suunnittelu asiakkaan tavoitteiden mukaisesti + treeniohjelman läpikänti 60 min.

 • 3 kerran ohjauspaketti & 2 treeniohjelmaa 240€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + 2 erilaista räätälöityä treeniohjelmaa + ohjaukset / treeniohjelmien läpikäynnit - 60 min. x3

Hyvinvointivalmennus

Kokonaisvaltainen valmennuspaketti muutoksen prosessin tukemisessa sisältäen muunmuassa; tavoitteenasettelu & motivaatio, teot & rutiinit arkeen, hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen tarkastelu, arjen hyvinvointitapojen omaksuminen ja oman hyvinvoivan arjen kirkastaminen. Sinun omat tavoitteesi voivat liittyä liikunnan ilon löytämiseen, liikkeen lisäämiseen, palautumisen vahvistamiseen, tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Autan sinua löytämään sinulle toimivia tapoja ja rutiineja joista saat hyvää oloa ja energiaa, ja joita voit toteuttaa läpi elämän. Valmennukset muotoutuvat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Alla olevat paketit ovat esimerkkejä, joista räätälöidään Sinua tukeva kokonaisuus.

VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT:

 • Alkukartoituksen, jonka avulla suunnitellaan sinua tukeva kokonaisuus saavuttaaksesi tavoitteesi ja toiveesi
 • 2 Valmennustapaamista / kk (tapaamisten kesto 60 min.)
 • Liikunnan suunnittelu & Yksilöllinen harjoitusohjelma
 • Pääsy Sportyplanner-ohjelmistoon
 • Erilaisia harjoituksia omien toiveidesi pohjalta (salilla, kotona, ulkona)
 • Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin - tarkastelu/neuvonta
 • Muutoksen tukemista erilaisin tehtävin ja keskusteluin
 • Jatkuvan etätuen koko valmennuksen ajan

  HINTA:
 • 3-6 kk Hyvinvointivalmennus 169€/kk (sis. alv)
 • 7-11 kk Hyvinvointivalmennus 161€/kk (sis. alv)
 • 12 -> kk Hyvinvointivalmennus 155€/kk (sis. alv)
 • Valmennus, jossa tapaamiset 1krt/kk - 85€/kk (sis. alv)
  Suositellaan erityisesti jatkopalveluna tai muuhun pienempään valmennustarpeeseen, palvelun sisältö ja etätuki kuuluvat tähän pakettiin kuten yllä.

+ Lisäohjaukset valmennusasiakkaille 65€ / 1h ohjaus (sis. alv)
(esim. ohjattuja treenejä lisää)

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL & VARAA AIKA KARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Muutosvalmennus

Kyseessä on pienryhmässä tapahtuva hyvinvointivalmennus elämäntapamuutoksen tueksi. Valmennus tähtää pysyvään muutokseen ja arjen yksilölliseen hyvinvointiin. Pääset rauhassa pysähtymään itsesi ja hyvinvointisi äärelle valmentajan ja ryhmän tuella. Ryhmässä on voimaa, josta jaksaa ammentaa motivaatiota! Valmennus ei sisällä valmiita kirjallisia ohjeita siitä, kuinka sinun tulee syödä/liikkua/nukkua, vaan valmennuksessa opetellaan löytämään oman hyvinvoinnin tekoja pienin askelin, itselle sopivalla tavalla.

Uusi ryhmä käynnistyy 2023 tammikuussa Kellokoskella!
Ryhmä kokoontuu 15.1.-18.6.2023 sunnuntaisin klo 18:45-20:00 Liikuntakeskus Ruukissa. Ryhmätapaamiset noin joka toinen viikko.
Tässä 6 kuukautta kestävässä valmennuksessa saat yhteensä 14 valmennustapaamista; 12 ryhmätapaamista ja 2 henkilökohtaista valmennustapaamista. Lisäksi ryhmän tuki, sekä valmentajan jatkuva etätuki antavat sinulle paljon lisäbuustia matkallesi. Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

Valmennus sisältää:

 • Ryhmätapaamiset 2x/kk - 75 min./kerta; Sunnuntaisin klo 18:45-20:00 Aikataulu: 15.1., 29.1., 12.2., 26.2., 12.3., 26.3., 2.4., 23.4., 7.5., 21.5., 4.6., 18.6.
 • Henkilökohtaiset valmennustapaamiset 60 min. x2
  • Oman matkan suunnittelua
  • Oman liikunnan suunnittelu + henkilökohtainen ohjelma
 • Valmentajan yksilöllinen etätuki koko valmennuksen ajan
 • Pääsyn Sportyplanner-ohjelmaan, jossa yksilöllinen treeniohjelma
 • Ryhmän oma alusta Facebookissa tai WhatsApp:ssa (ryhmän toiveiden mukaan) keskustelulle ja yhteiselle jakamiselle matkan aikana

HINTA: 89€/kk TAI 528€ kertamaksulla (hinnat sis. alv).
Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi, eazybreak).

Lue lisää muutosvalmennuksesta täältä.

Lempeästi liikkeessä

Jos liikunnan ylläpito arjessa yksin tuntuu haastavalta ja kaipaat ympärillesi samassa tilanteessa olevia ihmisiä, tämä ryhmä on sinulle! Ryhmään ei vaadita minkäänlaista liikuntataustaa, mutta sinulla voi myös olla tilanne, että liikunta on hiipunut elämästä ja kaipaisit taas tsemppiä liikkeessä pysymiseen. Ryhmä on sinulle, joka haluat saada varmuutta liikkeen aloittamiseen tai ylläpitämiseen, sekä kaipaat lempeää ja ohjattua liikettä pienryhmässä. Teemme monipuolisesti ja matalalla kynnyksellä liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua koko keholle. Tunneilla panostetaan oikeaan liiketekniikkaan ja opit miten teet liikkeitä turvallisesti ja järkevästi.

Pysymme lempeästi liikkeessä tulevanakin keväänä!
Kevätkausi toteutetaan ajalla 9.1.-29.5.2023 MAANANTAISIN klo 19:05-20:00 (EI tunteja 20.2., 10.4., 1.5.). Kevätkauden hinta 243€ (18 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Pienryhmän yksilöllisempi ohjaus ja ryhmän tuki tsemppaa sinua pysymään liikkeessä! Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄÄN 3 PAIKKAA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

PowerMethod AAMU

PowerMethod on fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Tunnilla opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Menevä tunti, jota pystyt skaalaamaan oman kuntosi mukaan.

PowerMethod tunnit jatkuvat arkiaamuissa myös keväällä!
Kevätkausi toteutetaan ajalla 10.1.-30.5.2023 TIISTAISIN klo 9:00-10:00 (EI tuntia 21.2). Kevätkauden hinta 299€ (20 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi PowerMethod pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla PowerMethod tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄÄN 3 PAIKKAA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

PowerMethod TI

PowerMethod on fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Tunnilla opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Menevä tunti, jota pystyt skaalaamaan oman kuntosi mukaan.

PowerMethod tunnit jatkuvat keväällä tiistai-illoissa!
Kevätkausi toteutetaan ajalla 10.1.-30.5.2023 TIISTAISIN klo 18:00-19:00 (EI tuntia 21.2.). Kevätkauden hinta 299€ (20 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi PowerMethod pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla PowerMethod tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT!

PowerMethod KE

PowerMethod on fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Tunnilla opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Menevä tunti, jota pystyt skaalaamaan oman kuntosi mukaan.

PowerMethod tunnit alkavat kevätkaudella myös keskiviikkoisin!
Kevätkausi toteutetaan ajalla 11.1.-31.5.2023 KESKIVIIKKOISIN klo 17:45-18:45 (EI tuntia 22.2.). Kevätkauden hinta 299€ (20 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi PowerMethod pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla PowerMethod tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT!

PowerMethod SU

PowerMethod on fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen voimaharjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on voiman lisäksi kehittää liikehallintaa ja liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Tuki- ja voimaharjoittelun yhdistämisellä pystymme mahdollistamaan tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Tunnilla opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Menevä tunti, jota pystyt skaalaamaan oman kuntosi mukaan.

PowerMethod tunnit jatkuvat keväällä sunnuntai-illoissa!
Kevätkausi toteutetaan ajalla 8.1.-28.5.2023 SUNNUNTAISIN klo 17:30-18:30 (EI tunteja 19.2., 9.4., 30.4.). Kevätkauden hinta 269€ (18 kertaa), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi PowerMethod pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla PowerMethod tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT!

Kahvakuula

Kahvakuulatreenit saavat jatkoa liikuntakeskuksella koko kevään ajan!
Kahvakuula-pienryhmä sopii monipuolisesta ja tehokkaasta lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Ryhmässä treenaillaan kahvakuulan kanssa monipuolisia koko kehoa kuormittavia treenejä. Teemme alkuun kehoa avaavaa ja lämmittävää harjoittelua kehonpainolla, jonka jälkeen siirrymme monipuoliseen ja menevään kiertoharjoittelutreeniin kahvakuulaillen ja omaa kehon painoa hyödyntäen. Näissä treeneissä syke nousee, perusvoima kasvaa ja puna nousee kasvoille! Treeni päättyy palauttavaan ja lempeään jäähdyttelyyn.

Kevätkausi toteutetaan ajalla 1.3.-31.5.2023 KESKIVIIKKOISIN klo 19:00-20:00
Kurssin hinta 209€ (14 kertaa). Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄÄN 4 PAIKKAA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Temppujumppa 4-6v.

Lapsen ikioma temppujumppa, jossa vauhdikas ja iloinen meininki! Tunnilla keskiössä ovat liikunnan ilo ja lasten toiveet. Jumpassa opetellaan leikkien kautta motorisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista lapsilähtöisesti ja innostavasti.

Tämä kurssi on lapsen ikioma temppujumppa. Kuitenkin jos oma harrastus vielä vähän jännittää, voi ensimmäiselle tunnille ottaa oman aikuisen, tai vaikka oman pehmolelun turvaksi mukaan.

Temppujumpailut jatkuvat keväällä tiistaisin!
Kevätkausi toteutetaan ajalla 10.1.-30.5.2022 TIISTAISIN klo 17:00-17:45 (EI jumppaa 21.2.). Kevätkauden hinta 199€ (20 jumppatuntia), jonka voi maksaa 1-2 osassa. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 lasta. Lapsen ikä 4-6v. on suuntaa antava. Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja lähihoitaja Kati Sokka / elokatsu.

RYHMÄÄN 2 PAIKKAA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ