Eloisan kehon pienryhmä­valmennus tuo arkeesi liikunnan iloa omaa kehoa kuunnellen

ELOISA KEHO ON VAHVA, LIIKKUVA JA ENERGINEN

Eloisa keho on vahva, jotta se jaksaa kannatella sinua arjen muuttuvissa hetkissä. Eloisa keho on liikkuva, jotta sinun on joustavan hyvä olo kehossasi ilman särkyjä. Eloisa keho kaipaa myös haasteita ja energiaa, voidakseen kehittyä ja palvella sinua tarvitsemallasi intensiteetillä vuodesta toiseen. Eloisa keho nauttii liikkeestä ja sen tuomasta hyvästä olosta.

pienryhmä

Valmennuksessa vahvistat näitä ominaisuuksia kehossasi, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Liikkeitä harjoitellaan tekniikka edellä, jotta opit tekemään lihaskuntoharjoittelua turvallisesti, sekä tavoittaen oikeat lihasryhmät. Liikkeet skaalataan aina oman tason mukaisesti, jonka johdosta voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, oma kehotuntemus edellä. Kyseessä on pienryhmävalmennus, ja ryhmissä on 9-10 paikkaa riippuen ryhmästä.

KESÄN ULKOTREENIRYHMÄT STARTTAA PIAN, VARAA OMA PAIKKASI LINKISTÄ “ILMOITTAUDU PIENRYHMÄÄN TÄSTÄ”!

Pienryhmätreeni

TUUSULAN KELLOKOSKEN RYHMÄ treenaa ulkona Kellokosken alueella. (Kovalla rankkasateella tai ukkosella harjoitus tapahtuu etänä Google meetin välityksellä.)

Valmennus MAANANTAISIN ajalla 30.5.-20.6.2022 klo 17:30-18:30 yhteensä 4 harjoitusta. Hinta: 47€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla, sekä yleisimmillä liikuntaeduilla.

ILMOITTAUDU KELLOKOSKEN PIENRYHMÄÄN TÄSTÄ

Pienryhmätreeni

HELSINGIN MYLLYPURON RYHMÄ treenaa ulkona Myllypuron alueella. (Kovalla rankkasateella tai ukkosella harjoitus tapahtuu etänä Google meetin välityksellä.)

Valmennus TORSTAISIN ajalla 2.-22.6.2022 klo 17:15-18:15 yhteensä 4 harjoitusta, POIKKEUKSET: vko 23 treenit klo 19-20 & vko 25 treenit keskiviikkona. Hinta: 47€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla, sekä yleisimmillä liikuntaeduilla.

ILMOITTAUDU MYLLYPURON PIENRYHMÄÄN TÄSTÄ

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue ryhmien valmennusehdot tästä