Seniorin eloisan kehon kurssi tuo arkeesi liikunnan iloa & lempeää yhteisöllisyyttä

ELOISA KEHO ON VAHVA, LIIKKUVA JA ENERGINEN

Eloisa keho on vahva, jotta se jaksaa kannatella sinua arjen muuttuvissa hetkissä. Eloisa keho on liikkuva, jotta sinun on joustavan hyvä olo kehossasi ilman särkyjä. Eloisa keho kaipaa myös haasteita ja energiaa, voidakseen kehittyä ja palvella sinua tarvitsemallasi intensiteetillä vuodesta toiseen. Eloisa keho nauttii liikkeestä ja sen tuomasta hyvästä olosta!

pienryhmä

Eloisan kehon seniorikurssilla vahvistat näitä ominaisuuksia, omaa kehoasi kuunnellen ja kunnioittaen. Liikkeitä harjoitellaan rauhassa tekniikka edellä, jotta opit tekemään lihaskuntoharjoittelua turvallisesti ja järkevästi. Liikkeet skaalataan aina oman tason mukaisesti, jonka johdosta voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, oma kehotuntemus edellä. Ikää ei ole rajattu, jokainen on tervetullut joka tuntee kuuluvansa tähän ryhmään. Kyseessä on pienryhmä, jossa saat yksilöllisempää ohjausta. Hyppää mukaan, tämä kurssi tuo arkeesi yhteisöllisyyttä ja liikunnan iloa!

Pienryhmätreeni

SENIORIN ELOISA KEHO treenaa ulkona Myllypuron alueella. Treenataan mm. kuntoportailla ja liikuntapuistossa. Treenit ohjaa Hyvinvointivalmentaja, Personal Trainer ja Lähihoitaja Kati Mäkelä.

SYYSKAUSI ajalla 4.8.-13.10.2022.
Jumppapäivä TORSTAISIN Kklo 12:00-12:45.
Hinta: 99€ (sis. alv) maksetaan laskulla (11 kertaa).

ILMOITTAUDU SYYSKAUDELLE TÄTÄ TEKSTILINKKIÄ PAINAMALLA

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue ryhmien valmennusehdot tästä