• Keväälle vapaana kaksi paikkaa Hyvinvointivalmennukseen! Lisäksi teen joustavasti treeniohjelmia salille/kotiin/ulos toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Jos pohdit valmennusta, VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄÄLTÄ ja katsotaan voisinko olla oikea valmentaja Sinun tarpeisiin.

  • FasciaMethod tunnit käynnistyvät tammikuussa Järvenpäässä & etänä suoraan kotiisi! Lue tarkemmat tiedot täältä ja ilmoittaudu mukaan!

  • Eloisan kehon ulkotreenit jatkuvat syksyllä Kellokoskella & Myllypurossa, Ilmoittaudu mukaan täältä!

  • Kellokosken Liikuntakeskus Ruukissa jatkuvat keväällä PowerMethod, Lempeästi liikkeessä, sekä Lasten Temppujumpan pienryhmät. UUTUUTENA mukana MUUTOSVALMENNUS, PowerMethodille uusi päivä, sekä KAHVAKUULA. Tutustu tarjontaan & ilmoittaudu mukaan pienryhmiin täältä!

  • Kellokoskella käynnistyy Muutosvalmennus tammikuussa! Tämä on sinulle, joka kaipaat apua elämäntapamuutokseen, ja haluaisit lähteä tekemään sitä valmentajan ja pienryhmän tuella. Lue lisää muutosvalmennuksesta & ilmoittaudu mukaan täältä!

  • Tai kaipaatko enemmän valmentajan yksilöllistä apua elämäntapamuutoksen tueksi? Haluatko löytää liikunnan ilon ja saada valmentajan tukemaan matkaasi? Tai haluaisitko treenata valmentajan ohjauksessa joka viikko? Varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen jonka avulla pääset konkreettisesti ottamaan ensimmäisen askeleen kohti muutosta.

  • Jos palautumisen, unen, stressinhallinnan tai kehon kiputilojen kanssa on haasteita, elokatsun uudesta palvelusta, neurosonic-hoidosta voisit saada apua tilanteeseesi. Neurosonic-hoitopatjalla on saatu hyviä tuloksia mm. näissä haasteissa, tutustu palveluun täältä

  • Elokatsun valmennuksissa voit maksaa yleisimmillä liikuntaeduilla (Edenred, ePassi, Smartum ja eazybreak)

  • Poikkeusolosuhteet:

Elokatsu seuraa jatkuvasti vallitsevaa maailmantilannetta noudattaen suosituksia. Rajoitusten myötä elokatsun palveluita voidaan toteuttaa joustavasti myös ulkona ja etänä. Tavoitteena on tarjota turvallisesti asiakkaiden arkeen mahdollisuuksia harrastaa ja pitää itsestään huolta. Säännöllisen harrastamisen ja itsestä huolta pitämisen tukeminen joustavin keinoin on ensisijaisen tärkeää. Eloisan kehon treenarit treenaa ulkona, ja muut pienryhmävalmennukset ja yksilövalmennukset toteutetaan turvallisesti suositusten mukaisesti sisällä ja ulkona asiakkaiden toivomalla tavalla. Joustavat tavat harrastaa tulevat jatkumaan elokatsun yksilöasiakkaiden ja pienryhmien osalta myös jatkossa. Tulethan valmennuksiin vain täysin terveenä. Tutustu toiminnan ehtoihin tästä, kun käytät elokatsun palveluita, sitoudut noudattamaan näitä valmennusehtoja.

Share: Twitter Facebook LinkedIn