Olen Kati Sokka, elokatsun perustaja.


elokatsu
Olen kellokoskelainen yrittäjä, vaimo, ja lempeän kohtaamisen vahva kannattaja. Olen innostuja ja pirskahteleva haaveilija, jonka missio on tarjota ihmisille hyvinvointia lempeydellä. Liikunnan iloa ja onnistumisia pienin askelin.


Elämäntapamuutos
Inspiroidun ja innostun helposti uusista asioista. Sydäntäni lähellä on liikunnan ilo ja monipuolisuus, hetkiin pysähtyminen ja palautumisen arvostaminen, sekä luonnon hoitava voima. Rakastan marjasmoothieita, suklaata, metsässä haahuilua, avantouintia ja arjen pienten hetkien fiilistelyä. Nautin lempeistä kohtaamisista ja tummapaahtoisesta kahvista. Liikkujana olen terveysliikkuja, joka nauttii liikunnasta mahdollistajana. Liikunta on minulle keino voida hyvin, sillä haluan jaksaa arjessa tehdä asioita, jotka ovat itselleni tärkeitä.Kati ja luonto
Hyvinvoinnin kentälle haluan tuoda enemmän lempeyttä, iloa ja inhimillisyyttä. Pysähymistä hetkiin, hellittämistä ja liikunan iloa ihmisten arkeen. Lähestymistapani hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Valmentajana vahvuuksiani on lempeä kohtaaminen ja arjen muuttuvien resurssien ymmärtäminen. Parhaiten pystyn auttamaan sinua elämäntapamuutoksen tekemisessä pitkäjänteisesti pienin askelin, liikunnan aloittamisessa ja sen järkevässä lisäämisessä, palautumisen ja arjen resurssien huomioivassa liikkumisessa, arjen toimintakyvyn ja liikkuvuuden lisäämisessä, sekä motivaation ja ilon kautta tekemisessä. Saat minulta apua myös mm. perinteisemmissä pt-palveluissa ja kuntosaliohjelmissa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, liikuntaneuvoja, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer. Hyvinvointivalmentajan opinnot (Riveria) ovat sisältäneet ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjausta, ravintovalmennusta, sekä palautumisen ja psyykkisen hyvinvoinnin valmennusta. Tämän jälkeen olen suorittanut liikunta-alan ammattitutkinnon Kisakallion Urheiluopistossa, josta sain ammattinimikkeen liikuntaneuvoja, sekä Urheiluopistojen sertifioiman personal trainer nimikkeen. Lisäksi olen lukenut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen, sekä liikuntapsykologian perusopinnot. Olen myös lisäkouluttanut itseäni mm. PowerMethod- ja FasciaMethod-valmentajaksi, käynyt Marin Sport Performance Level 1 ohjelmointikoulutuksen, opiskellut palautumisen valmennusta, sekä käynyt lukuisia pienempiä liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia. Koulutan jatkuvasti itseäni lisää, jotta voin tarjota laadukkaita palveluita asiakkailleni.

Valmentaja
Jos sinua kiinnostaa hyvinvointi ja lempeämpi ote sen kanssa, niin ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa Sinua. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla kati@elokatsu.fi

Löydät “Palvelut”-välilehdeltä kootusti kaikki ohjaukset ja lisätietoja niistä. Toimin Kellokosken, Järvenpään ja Itä-Helsingin alueella.

Kiva kun olet, juuri siinä. -Kati ❤️