Olen Kati Sokka, elokatsun perustaja.


elokatsu
Olen yrittäjä, Hyvinvointivalmentaja, Liikuntaneuvoja, Personal Trainer, Lähihoitaja, vaimo ja lempeän kohtaamisen vahva kannattaja. Olen innostuja ja pirskahteleva haaveilija, jonka missio on tarjota ihmisille hyvinvointia lempeydellä. Liikunnan iloa pienin askelin.


Elämäntapamuutos
Omassa arjessani inspiroidun ja innostun helposti uusista asioista, ja olenkin monesti sellainen “ensin toimitaan, sitten mietitään” - persoona. Tiedän myös hyvin miltä tuntuu, kun esim. elämäntapamuutosta tehdessä on fiilis, että “kaikki mulle heti nyt, täysillä eteenpäin!” Tämän rinnalla olen itse tehnyt paljon töitä, askel kerrallaan, lempeän pysähtymisen ja itsensä kuuntelun kanssa. Kun ehdin pysähtyä enemmän, opin kuulostelemaan ja tunnistamaan tarpeitani, ja antamaan itselleni ja keholleni sitä mitä se milloinkin kaipaa. Tätä sanomaa haluan tuoda myös asiakkaideni elämään. Muutosta kannattaa tehdä pienin askelin, se kantaa pidemmälle.Kati ja luonto Mun omaa sydäntäni lähellä on liikunnan ilo ja monipuolisuus, hetkiin pysähtyminen ja palautumisen arvostaminen, sekä luonnon hoitava voima. Rakastan marjasmoothieita, suklaata, metsässä fiilistelyä, avantouintia ja niitä arjen pieniä hetkiä, joita saan jakaa mun läheisten kanssa. Nautin myös lempeistä kohtaamisista niin itseni, kuin uusien ihmistenkin parissa. Hyvinvoinnin puolella toivon voivani tuoda enemmän lempeyttä ja pysähtymistä arjen keskelle. Hyvää oloa ja liikunan iloa ihmisten arkeen.
Lähestymistapani hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Valmentajana vahvuuksiani on lempeä kohtaaminen, muutokseen tukeminen rauhassa pienin askelin, sekä palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tarkastelu ja merkitys arjessa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, liikuntaneuvoja, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer. Hyvinvointivalmentajan opinnot (Riveria) ovat sisältäneet hyvinvointivalmennuksen lisäksi kuntosaliohjausta ja ryhmäliikunnanohjausta, sekä palautumisen ja psyykkisen hyvinvoinnin valmennusta. Liikunta-alan ammattitutkinnon olen suorittanut Kisakallion Urheiluopistossa, josta sain ammattinimikkeen liikuntaneuvoja, ja myös Urheiluopistojen sertifioiman personal trainer nimikkeen. Lisäksi olen lukenut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen, sekä liikuntapsykologian perusopinnot. Olen myös lisäkouluttanut itseäni mm. PowerMethod- ja FasciaMethod-valmentajaksi, sekä käynyt Marin Sport Performance Level 1 ohjelmointikoulutuksen. Koulutan jatkuvasti itseäni lisää, jotta voin tarjota laadukkaita palveluita nyt ja jatkossa.

Valmentaja
Jos sinua kiinnostaa hyvinvointi ja lempeämpi ote sen kanssa, niin ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voisin auttaa Sinua.

Löydät “Palvelut”-välilehdeltä kootusti kaikki ohjaukset ja lisätietoja niistä. Toimin Kellokosken, Järvenpään ja Itä-Helsingin alueella.

Kiva kun olet, juuri siinä. -Kati ❤️