Harjoitus huoltaa ja vahvistaa kehoasi lempeästi.

TUNNE LIIKKEEN VAPAUTTAVA VOIMA KEHOSSASI

Kankea ja vetämätön olo? Keho tuntuu tahmealta ja kiristää?
Fascia Kehonhuolto tuo kehoosi joustavuutta ja tilaa. Tunne liikkeen vapauttava voima kehossasi, kuinka soljuva liike saa kehosi voimaan hyvin!

Fascia Kehonhuoltotunti on kokonaisvaltainen liikkuvuutta ja hyvää oloa lisäävä tunti. Pääset lempeästi huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla teemme aktiivista toiminnallista liikkuvuusharjoittelua, joka liikkuvuuden lisäksi parantaa myös kehonhallintaa ja tasapainoa. Teemme lempeästi kehon kireisiin alueisiin suunnattuja liikkuvuus- ja liikehallintaharjoitteita, joita rytmitetään hengityksellä. Hyödynnämme myös hierontapalloa täsmähierontaan, lisäten fasciakerrosten välistä liukumista. Tähän käy fasciapallon lisäksi esim. tennispallo.

Fasciat, eli kehomme sidekudoskalvot ketjuttavat lihaksia yhdistäen ne toisiinsa. Liikkeen avulla pääsemme nesteyttämään näitä sidekudoskerroksia, jolloin kehon liikkuvuus paranee ja tunnet kehosi taas elastiseksi ja vapaaksi.

Fascia Kehonhuolto ETÄNÄ

Harjoitukset tulevat suoraan kotiisi verkon välityksellä. Etäkurssi sisältää kerran viikossa noin 40 minuutin mittaisen harjoituksen suljetussa Facebook-ryhmässä. Kaikki harjoitukset jäävät tallenteena suljettuun ryhmään koko valmennuksen ajaksi. Voit siis tehdä ne juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii ja niin monta kertaa, kuin haluat. fasciamethod

ETÄkurssi ajalla 24.3.-28.4.2024. Hinta 40€, jonka voit maksaa laskulla tai liikuntaeduilla. Sisältää 6x 35-40min. kestävän harjoituksen suljetussa Facebook-ryhmässä. Harjoitukset tulevat ryhmään joka sunnuntai, jonne ne jäävät tallenteina sinulle koko valmennuksen ajaksi ja ovat käytettävissä vielä 12.5.2024 saakka.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN MUKAAN TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.