Hyvinvointiretriitti Karjalohjalla 27.-28.1.2024 Villa Heponiemessä

LIIKU LEMPEYDELLÄ & HELLI HERMOSTOA

Miltä kuulostaisi ihana arjen irtiotto, jossa kaikki on valmiina sinua varten, ja sinä voit vain kokea, nauttia, liikkua ja helliä itseäsi?

Tervetuloa Liiku lempeydellä & helli hermostoa - hyvinvointiretriitille Villa Heponiemen upeisiin puitteisiin! Retriitillä pääset nauttimaan lempeästä hyvän olon liikkeestä sisällä, sekä ulkona luonnon keskellä. Saat mahdollisuuden helliä hermostasi rentoutumisen, luonnon, sekä ravitsevan ja maukkaan ruuan äärellä. Heponiemen upea luonto tarjoaa tilan kokea ja aistia hyvää oloa ja lempeää eloa kaikin aistein!

Retriitille mahtuu mukaan rajoitettu määrä osallistujia.
OSTA PAIKKASI RETRIITILLE TÄSTÄ

"Heponiemi"

"Heponiemi"

RETRIITIN SISÄLTÖ

  • Lempeä kehoa huoltava liike (sisätiloissa)
  • Toiminnallinen lihaskuntotreeni (ulkona)
  • Kuinka helliä hermostoa arjen kiireessä (luento)
  • Pysähdy & hengitä (rentoutusharjoite)
  • Sauna & avanto upeissa maisemissa
  • Aamu-uinti mahdollisuus avannossa
  • Maukausta ja ravitsevaa kasvispohjaista ruokaa (x4)
  • Hyvinvointia lempeydellä & liikettä ilo edellä

HEPONIEMI
Heponiemen tila Karjalohjalla sijaitsee Puujärven rannalla. Heponiemi on hyvinvointikeskus luonnon keskellä, jossa keho ja mieli pääsevät lepäämään ja palautumaan. Tammien ja metsälehmusten katveessa voit pysähtyä aistimaan luontoa ja läsnäoloa, ja rantasauna avannolla kruunaa kokemuksen. Heponiemen keittiöstä valmistuvista ruoista voit maistaa rakkauden ja arvostuksen Suomen luontoa, sekä sen puhtaita raaka-aineita kohtaan. Keittiö suosii kasvisruokaa, lähituottajia ja luomua. Majoitus retriitillä tapahtuu 2 henkilön huoneissa. Halutessasi voit lukea lisää Heponiemestä täältä.

JÄRJESTÄJÄ
Kati Sokka, elokatsu, on lempeä liikunta-alan ammattilainen. Katin lähestymistapa hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Liikettä hän ohjaa aina lempeän jämäkästi, ilo ja kehon tuntemukset edellä. Katin tavoitteena on tuoda hyvinvoinnin kentälle enemmän lempeyttä, iloa, kohtaamista ja inhimillisyyttä. Voit lukea järjestäjästä lisää täältä.

ALUSTAVA OHJELMA
Aikataulu on suuntaa-antava. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden aikataulujen muutokselle.

LAUANTAI
10:00-11:00 Saapuminen ja huoneiden vastaanotto
12:00 Tervetuloa
13:00 Lounas
14:30 Toiminnallinen lihaskuntotreeni ulkona
16:00 Palauttava liikkuvuus sisällä
17:00 Sauna & avanto
19:00 Illallinen
20:30 Pysähdy & hengitä
21:00 Aika rentoutua kohti palauttavaa unta

SUNNUNTAI
Aamu-uinti mahdollisuus
9:00 Aamupala
10:30 Kuinka helliä hermostoa arjen kiireessä
11:30 Lempeä liikkuvuus sisällä
13:00 Lounas
14:00-15:00 Yhteinen lopetus

Retriitille kannattaa pakata mukaan liikuntaan soveltuvat mukavan joustavat ja lämpimät vaatteet sisälle ja ulos (huomioi ulkoliikunnan vaatetuksessa sääolosuhteet), oma matto/alusta, lakanat (aluslakana, pussilakana, tyynyliina), pyyhe ja henk.koht. hygieniatuotteet, vesipullo ja mahdollisesti kylpytakki ja juoma saunalle. Retriitillä on runsaat ateriat yhteensä neljästi päiviemme aikana, halutessasi voit ottaa pientä evästä mukaan. Heponiemessä on myös pieni myymälä, mistä voi ostaa tuotteita, sekä kahvia ja teetä on aina tarjolla maksutta.

Lämpimästi suosittelen saapumaan retriitille kimppakyydeillä, voit tiedustella järjestäjältä kimppakyytimahdollisuuksia. Kurkkaa tästä kartta Heponiemeen.

HINTA & ILMOITTAUTUMINEN
Viikonlopun hinta sisältäen majoituksen kahden henkilön huoneissa, ruokailut (x4) ja koko retriitin ohjelman on 265€. Aikaisen ilmoittautujan hinta, joka on voimassa 30.11.2023 asti on 245€. Täysihoidon hinta ei sisällä liinavaatteita, voit halutessasi vuokrata ne lisähintaan 20€.

Retriitille ilmoittautuminen on sitova, luethan ilmoittautumisen yhteydessä vielä peruutusehdot huolellisesti. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Varausmaksu 100€ maksetaan ilmoittautumisen jälkeen, ja retriitin loppumaksu tulee maksettavaksi ennen retriittiä tammikuussa 2024. Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen elokatsun toimesta. Retriitti on vapaa-aikaasi, joten huolehdithan tarvittaessa vapaa-ajan / tapaturmavakuutuksesi voimassaolosta, ja että ne kattavat tarvittaessa suunnitelmiesi muutokset. Liikunta-alan ammattilainen ohjaa sinulle kaikki harjoitukset, mutta harjoituksissa liikut aina omalla vastuullasi.

Luvassa on ihana viikonloppu täynnä lempeää liikettä ja hermoston hellimistä, olet erittäin lämpimästi tervetullut mukaan!

OSTA PAIKKASI RETRIITILLE TÄSTÄ

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.