2023 KESÄTREENIT - hyppää kertamaksulla mukaan iloiseen jengiin treenaamaan!

KESÄN MENEVÄT TREENIT TUO ENERGIAA ARKEEN

Pienryhmätreeni

Kesätreeneihin osallistutaan kertamaksulla. Treeneihin ilmoittautuminen on sitova. Jos estyt saapumasta treeniin, voit myydä/antaa paikkasi eteenpäin, ilmoitathan tästä vielä ohjaajalle. Liikkujia ei ole vakuutettu, jokainen treenaa omalla vastuulla, tavalla joka ei aiheuta terveysriskejä. Treeneihin voit ilmoittautua mukaan Katille viestillä kati@elokatsu.fi / p.0405430027. Pienryhmässä minimi osallistujamäärä 4 henkilöä, jos minimi osallistujamäärä ei täyty edellisen päivän iltaan mennessä, treenit perutaan.

KESÄN TOIMINNALLISET TREENIT KELLOKOSKELLA

eloVOIMA - toiminnalliset kesätreenit ovat ulkona Kellokosken Kirkon edessä olevassa puistossa. Kovalla sateella treenit siirtyvät sisälle Liikuntakeskus Ruukkiin. Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun toiminnallisista eloVOIMA kesätreeneistä. Treenit ovat menevät, mutta jokainen treenaa oman kuntotason mukaan ja liikkeistä saa monia eri vaihtoehtoja tarvittaessa.

TREENIT: 13.6. TI klo 18:00-19:00, 20.6. TI klo 18:00-19:00, hinta 16€/kerta

FasciaMethod - huoltavat kesätreenit ovat ulkona Kellokosken Kirkon edessä olevassa puistossa. Kovalla sateella treenit siirtyvät sisälle Liikuntakeskus Ruukkiin. Tämä tunti palauttaa kehosi elastisuuden ja huoltaa jumiutunutta kroppaa lempeästi. Treeneissä kehität dynaamisen liikkeen kautta liikkuvuutta ja kehonhallintaa, sopii kaikille.

TREENIT: 12.6. MA klo 19:00-20:00, 19.6. MA klo 19:00-20:00, hinta 14€/kerta

ELOISAN KEHON ULKORYHMÄT TUUSULAN KELLOKOSKELLA & HELSINGIN MYLLYPUROSSA!

Pienryhmätreeni

TUUSULAN KELLOKOSKEN RYHMÄ treenaa ulkona Kellokosken Herukkapuistossa os. Herukkatie 7. (Kovalla sateella harjoitus tapahtuu Kellokosken koulun pihalla katoksen alla.) Monipuoliset ja hauskat koko kehoa kuormittavat treenit, joissa jokainen treenaa omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

TREENIT: 12.6. MA klo 17:30-18:30 & 19.6. MA klo 17:30-18:30, hinta 13€/krtPienryhmätreeni

HELSINGIN MYLLYPURON RYHMÄ treenaa ulkona Myllypuron kuntoportaiden kupeessa. (Kovalla sateella harjoitus tapahtuu Myllypuron koulun pihalla katoksen alla.) Monipuoliset ja hauskat koko kehoa kuormittavat treenit, joissa jokainen treenaa omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

TREENI: 15.6. TO klo 17:15-18:15, hinta 13€/krt


Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.