2024 KESÄTREENIT - hyppää kertamaksulla mukaan iloiseen jengiin treenaamaan!

KESÄTREENEISTÄ HYVÄÄ OLOA & ENERGIAA

Pienryhmätreeni

Ota mukaan juomapullo ja jumppamatto, laita aurinkorasvat iholle ja tule mukaan hikoilemaan kesän kertamaksullisissa pienryhmissä! Treenit maksetaan paikan päällä, maksutapoina käy kortti, käteinen ja liikuntaedut. Treeneihin ilmoittautuminen on sitova. Jos estyt saapumasta treeniin, voit myydä/antaa paikkasi eteenpäin, ilmoitathan tästä vielä ohjaajalle. Jos olet varannut paikan, etkä saavu paikalle, laskutetaan treenimaksu sinulta jälkikäteen laskulla. Liikkujia ei ole vakuutettu elokatsun toimesta, jokainen treenaa omalla vastuulla, tavalla joka ei aiheuta terveysriskejä. Treeneihin voit ilmoittautua mukaan Katille viestillä kati@elokatsu.fi / p.0405430027 / sivun alla olevan lomakkeen kautta. Kaikissa pienryhmissä on minimi osallistujamäärä 4 henkilöä, jos minimi osallistujamäärä ei täyty edellisen päivän iltaan mennessä, treenit perutaan.

KESÄN HYVÄN MIELEN TREENIT KELLOKOSKELLA

eloVOIMA - toiminnallista voimaharjoittelua ulkona Kellokosken Kirkon edessä olevassa puistossa. Kovalla sateella/ukkosella treenit siirtyvät sisälle Liikuntakeskus Ruukkiin. Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun toiminnallisista eloVOIMA kesätreeneistä. Teemme voimaharjoittelua välineillä ja oman kehon painolla. Treenit ovat menevät, mutta jokainen treenaa oman kuntotason mukaan ja liikkeistä saa monia eri vaihtoehtoja tarvittaessa.

TREENIT: 11.6. TI klo 18:30-19:30, 18.6. TI klo 18:00-19:00, hinta 16€/kerta

eloSYKE+liikkuvuus - hikeä & liikkuvuutta ulkona Kellokosken Kirkon edessä olevassa puistossa. Kovalla sateella/ukkosella treenit siirtyvät sisälle Liikuntakeskus Ruukkiin. Elinvoimaa, sykettä ja huoltavaa liikettä kehoon elokatsun eloSYKE+liikkuvuus kesätreeneissä. Teemme aluksi lämmittelyn ja sitten noin 20min. kestävän sykettä nostavan osion, jonka jälkeen palautamme hermostoa ja huollamme kehoa dynaamisilla rauhallisilla liikkeillä. Liikkeitä voi skaalata oman kehon mukaisesti.

TREENIT: 12.6. KE klo 18:00-19:00, 16.6. SU klo 17:00-18:00, 19.6. KE klo 18:00-19:00, hinta 16€/kerta

Faskia Kehonhuolto - lempeää huoltavaa liikettä ulkona Kellokosken Kirkon edessä olevassa puistossa. Kovalla sateella/ukkosella treenit siirtyvät sisälle Liikuntakeskus Ruukkiin. Tämä tunti huoltaa jumiutunutta kroppaa lempeästi ja palauttaa elastisuuden ja hyvän olon kehoosi. Treeneissä kehität dynaamisen liikkeen kautta liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Sopii kaikille ja liikkeitä voi hyvin soveltaa omaa kehoaan kuunnellen.

TREENIT: 11.6. TI klo 19:45-20:30, 18.6. TI klo 19:15-20:00, hinta 10€/kerta

ELOISAN KEHON ULKORYHMÄT TUUSULAN KELLOKOSKELLA & HELSINGIN MYLLYPUROSSA!

Pienryhmätreeni

TUUSULAN KELLOKOSKEN RYHMÄ treenaa ulkona Kellokosken Herukkapuistossa os. Herukkatie 7. (Kovalla sateella harjoitus tapahtuu Kellokosken koulun pihalla katoksen alla, ukkosella treenit perutaan.) Monipuoliset koko kehoa kuormittavat treenit, joissa jokainen treenaa omaa kehoa kuunnellen. Treeneissä tehdään alkulämmittelyn jälkeen kiertoharjoitteluna voimaa ja sykkeen nostoa.

TREENIT: 10.6. MA klo 17:30-18:30, 17.6. MA klo 17:30-18:30, hinta 13€/krtPienryhmätreeni

HELSINGIN MYLLYPURON RYHMÄ treenaa ulkona Myllypuron kuntoportaiden kupeessa. (Kovalla sateella harjoitus tapahtuu Myllypuron koulun pihalla katoksen alla, ukkosella treenit perutaan.) Monipuoliset koko kehoa kuormittavat treenit, joissa jokainen treenaa omaa kehoa kuunnellen. Treeneissä hyödynnetään alkulämmittelyn jälkeen kuntoportaita, sekä käsipainoja ja kahvakuulia.

TREENI: 6.6. TO klo 17:30-18:30, 13.6. TO klo 17:30-18:30, hinta 13€/krt


Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.