Uusi lempeä elo - Hyvinvointi­valmennus on muutokseen tähtäävä pienryhmävalmennus Sinun hyvinvointisi tueksi

LIIKUNNAN ILO - UNI&PALAUTUMINEN - RAVINTO - HYVINVOIVA KEHO - LEMPEÄMPI ELO

Uusi lempeä elo porukka vauhdissa

Uusi lempeä elo

Uusi lempeä elo on pienryhmässä tapahtuva hyvinvointivalmennus elämäntapamuutoksen tueksi. Valmennus tähtää pysyvään muutokseen ja arjen yksilölliseen hyvinvointiin. Pääset pysähtymään itsesi ja hyvinvointisi äärelle valmentajan ja ryhmän tuella. Ryhmässä on voimaa, josta jaksaa ammentaa motivaatiota!

Ravitsemus
Valmennuksessa käymme läpi oikeanlaista tavoitteenasettelua ja muutokseen tähtäävää arjen pienien tekojen toteutusta. Pohdimme millä lisätä liikettä, millainen on ravinnon merkitys hyvinvoinnille, sekä miten tukea omaa unta & palautumista, sekä vähentää stressiä. Valmennuksessa työstämme näitä teemoja luennoin, yhdessä keskustellen, liikkeellä, sekä pienin tehtävin valmennuksessa ja kotona. Valmennukseen sisältyy ryhmätapaamisten lisäksi myös henkilökohtaisia valmennustapaamisia.

"Hyvinvointivalmennus" Tavoitteena on löytää Sinua tukeva kokonaisuus, jotta sinä voit voida paremmin. Omat tavoitteesi muutoksen suhteen ovat keskiössä. Teemme matkaa yhdessä, mutta jokainen omista tavoitteistaan käsin. Valmennus sisältää yhteistä liikettä, kehonhuoltoa, palautumisen tukemista, ravinnon merkitystä, henkistä hyvinvointia, sekä muuta omaan muutokseen tähtäävää prosessia, jota työstät sekä yksin, että yhdessä ryhmän kanssa. Oma tavoitteesi edellä, valmentajan tuella. Kyseessä on pienryhmävalmennus, joten yksilöllisemmän tuen takaamiseksi ryhmään otetaan vain max. 8 osallistujaa. Ryhmä toteutuu min. 4:llä osallistujalla.

"Uusi lempeä elo"

Pysähtymisen & rentoutumisen kautta lisää hyvinvointia.

Tarkemmat tiedot toteutuksesta:

Valmennus alkaa keväällä 2022 ja se toteutetaan Perjantaisin klo 17:30-19:00, ryhmätapaamiset 2 kertaa kuukaudessa. Tarkempi aikataulu selviää myöhemmin. Tässä 6 kuukautta kestävässä valmennuksessa saat yhteensä 14 valmennustapaamista; 12 ryhmätapaamista ja 2 henkilökohtaista valmennusta. Lisäksi ryhmän tuki, sekä valmentajan jatkuva etätuki antavat sinulle paljon lisäbuustia matkallesi.

RYHMÄ KOKOONTUU NIKKILÄSSÄ, Sipoon hyvinvointikeskus tiloissa os. Iso Kylätie 9, 2krs. käynti takapihan puolelta.

Valmennus sisältää:

  • Ryhmätapaamiset 2x/kk - 90 min./kerta (aikataulu yllä)
  • Henkilökohtaiset valmennustapaamiset 45 min. x2
    • Oman matkan suunnittelua
    • Oman liikunnan suunnittelu + henkilökohtainen ohjelma
  • Valmentajan jatkuva etätuki koko valmennuksen ajan
  • Ryhmän oma alusta Facebookissa tai WhatsApp:ssa keskustelulle ja yhteiselle jakamiselle matkan aikana

HINTA:
89€/kk TAI 530€ kertamaksulla (hinnat sis. alv).
Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla.

* Halutessasi voit ostaa lisää henkilökohtaisia ohjauksia alennettuun hintaan 64€ / 1h ohjaus esim. liikuntaan/palautumiseen/ravitsemukseen (ovh 79€).

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN Sipoon hyvinvointikeskuksen ajanvarauksen LINKKIÄ PAINAMALLA

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue ryhmien valmennusehdot tästä

"Hyvinvointivalmennus"

Tule mukaan etsimään yhdessä Sinun arjen hyvinvointia tukevat palikat!