Neurosonic-hoitopatja

Neurosonic-hoito auttaa sinua palautumaan, lievittämään stressiä kehossasi, sekä nukkumaan laadukkaampaa unta. Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan hoitoa!❤️

Neurosonic hoitopatja tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Patjalle mennään makaamaan ja annetaan värähtelyn vaikuttaa kehossa. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa syvän rentoutuksen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.

UNEN LAADUN PARANTAMINEN
Neurosonic vaikuttaa värähtelyn kautta rauhoittavasti kehoon, joka saa autonomisen hermoston käyntiin. Autonominen hermosto vastaa rentoutumisesta ja rauhoittumisesta, jolloin kehon stressihormonit vähenevät ja unimekanismit palautuvat. Ihmisen keho rauhoittuu, joka helpottaa nukahtamista. Myös yölliset heräämiset vähenevät, jolloin unesta tulee laadukkaampaa ja palauttavampaa.

STRESSIN LIEVITYS
Kun ihmisen mieli on jo täynnä, on vaikea löytää tapaa päästä eroon negatiivisesta stressistä. Keho on helposti “taistele ja pakene”- kaltaisessa tilassa. Neurosonic teknologia ohjaa kehon ja mielen mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka hoitaa ja ehkäisee stressiin liittyviä oireita. Keho päästää irti ja rentoutuu.

PALAUTUMINEN
Hoidon aikana palautumista tapahtuu niin fyysisesti, kuin henkisesti. Värähtely kasvattaa sykevälivaihtelua, joka tasapainottaa hermoston toimintaa. Keho rauhoittuu ja sitä korjaavat mekanismit pääsevät toimimaan. Myös lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin, ja lihasjännitys helpottuu.

TULE HOITOON
Elokatsu tarjoaa Neurosonic-hoitoja kotitoimistolla Kellokoskella. Laita viestiä ja varaa aika hoitopatjalla rentoutumiseen. Voit ostaa hoitoja kertakäyntinä tai sarjahoitoina. Hoitoa kuitenkin suositellaan ottamaan sarjahoitoina, sillä tutkimusten mukaan noin 2-6 hoidon jälkeen yleensä huomataan kehossa hoitovastetta, riippuen ongelman syvyydestä ja yksilöllisyydestä. Voit kuitenkin hyvin aloittaa myös kertakäynnillä ja kokeilla hoidon soveltuvuutta.

Hinnat: (sis. alv 24%)
Kertakäynti 30€
5 kertaa 135€
10 kertaa 250€

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.

Sinun EI tule vastaanottaa Neurosonic-hoitoa seuraavissa tilanteissa:

Akuutti tulehdustila kehossa, flunssa & kuume, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, raskaus, akuutttivaiheen välilevyn pullistumat, vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus), välittömästi avoleikkauksen jälkeen tai jos sinulla on jokin muu verenvuodon vaara, sekä rokotuksien jälkeinen vuorokausi. Patjalla painoraja 125kg.

Voit tutustua täältä lisää Neurosonic-patjaan ja sen vaikutuksiin kehossa.