Kaipaatko tukeani?

Varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen, joka ei sido sinua vielä mihinkään. 30 minuutin maksuton hyvinvointikartoitus auttaa sinua selkiyttämään omaa tavoitettasi, sekä auttaa sinua muodostamaan selkeitä tekoja kohti muutosta. Kartoitus voidaan toteuttaa kasvotusten tai puhelimitse. Pohditaan yhdessä olisinko oikea valmentaja, ja minkälainen valmennus sinulle voisi parhaiten sopia kohti Sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olen kiinnostunut kuulemaan lisää toiveistasi ja unelmistasi. VARAA TÄSTÄ AIKA MAKSUTTOMAAN HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN

Elokatsu toimii hyvinvoinnin ja liikunnan parissa, vahvana haluna tuoda lempeää hyvinvointia ja liikkeen iloa ihmisten arkeen. Ohjaan lasten ja aikuisten pienryhmäliikuntaa, sekä tarjoan yksilö- ja ryhmävalmennuksia hyvinvoinnin eri osa-alueilla. Lähestymistapani hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Valmentajana vahvuuksiani on lempeä kohtaaminen, muutokseen tukeminen rauhassa pienin askelin, sekä palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tarkastelu ja merkitys arjessa.

Palveluuni kuuluvat erilaiset kehon ja mielen hyvinvointia tukevat yksilöille ja ryhmille räätälöidyt valmennukset ja liikunnanohjaukset. Elokatsun Y-tunnus: 2995020-2. Tiesithän, että kaikki elokatsun palvelut voit maksaa laskun lisäksi myös yleisimmillä liikuntaeduilla (Edenred, Smartum, ePassi, eazybreak).

Elokatsun kaikissa palveluissa noudatetaan määriteltyjä valmennusehtoja. Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.

elokatsu Olivatpa tavoitteesi niin liikunnan ilon löytämisessä & liikkeen lisäämisessä, arkea tukevan levon & palautumisen tai ravitsemuksen puolella, tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen ja hyvinvointitapojen aloittamisessa, tuen sinua lempeästi ja ammattitaidolla matkallasi kohti Sinun omaa hyvinvoivaa arkea. Luodaan siitä yhdessä sinun näköinen.

Ota ensimmäinen askeleesi kohti Sinun omaa hyvinvoivaa arkea ja varaa paikka ilmaiseen hyvinvointikartoitukseen!

Facebookista ja Instagramista löydät minut nimellä elokatsu. Löydät elokatsun myös YouTubesta, kurkkaa esittelyvideoni täältä! Voit tavoitella minua myös puhelimitse tai sähköpostitse:

elokatsu