Seniorin eloisan kehon pienryhmä tuo arkeesi liikunnan iloa & lempeää yhteisöllisyyttä

ELOISA KEHO ON VAHVA, LIIKKUVA JA ENERGINEN

Eloisa keho on vahva, jotta se jaksaa kannatella sinua arjen muuttuvissa hetkissä. Eloisa keho on liikkuva, jotta sinun on joustavan hyvä olo kehossasi ilman särkyjä. Eloisa keho kaipaa myös haasteita ja energiaa, voidakseen kehittyä ja palvella sinua tarvitsemallasi intensiteetillä vuodesta toiseen. Eloisa keho nauttii liikkeestä ja sen tuomasta hyvästä olosta!

pienryhmä

Eloisan kehon senioritunneilla vahvistat näitä ominaisuuksia, omaa kehoasi kuunnellen ja kunnioittaen. Liikkeitä harjoitellaan rauhassa tekniikka edellä, jotta opit tekemään lihaskuntoharjoittelua turvallisesti ja järkevästi. Liikkeet skaalataan aina oman tason mukaisesti, jonka johdosta voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Ryhmään osallistumisen ainoa vaatimus on, että kävely/liikkuminen onnistuu. Harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, oma kehotuntemus edellä. Ikää ei ole rajattu, jokainen on tervetullut joka tuntee kuuluvansa tähän ryhmään. Kyseessä on pienryhmä, jossa saat yksilöllisempää ohjausta. Hyppää mukaan, nämä tunnit tuovat arkeesi yhteisöllisyyttä ja liikunnan iloa!

Pienryhmätreeni

SENIORIN ELOISA KEHO pienryhmä harjoittelee syyskaudella Myllykylän Kylätalolla, os. Ryynimyllynkatu 1, 00920 Helsinki, sekä ulkona Myllypuron alueella. Säästä riippuen olemme vaihdellen ulkona ja sisällä. Osallistujat saavat ennen tuntia ilmoituksen missä tunti pidetään. Tunnit ohjaa Hyvinvointivalmentaja, Personal Trainer ja Liikuntaneuvoja Kati Sokka.

SYYSKAUSI ajalla 8.8.-19.12.2024 (EI jumppaa 17.10.).
Jumppapäivä TORSTAISIN klo 12:10-12:55.
Hinta: 199€ (sis. alv) maksetaan joko käteisellä tai laskulla, ja voi maksaa myös kahdessa osassa.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN MUKAAN TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.