Eloisan kehon ulkotreenit tuo arkeesi liikunnan iloa omaa kehoa kuunnellen

ELOISA KEHO ON VAHVA, LIIKKUVA JA ENERGINEN

Eloisa keho on vahva, jotta se jaksaa kannatella sinua arjen muuttuvissa hetkissä. Eloisa keho on liikkuva, jotta sinun on joustavan hyvä olo kehossasi ilman särkyjä. Eloisa keho kaipaa myös haasteita ja energiaa, voidakseen kehittyä ja palvella sinua tarvitsemallasi intensiteetillä vuodesta toiseen. Eloisa keho nauttii liikkeestä ja sen tuomasta hyvästä olosta.

Pienryhmätreeni

Treeneissä vahvistat näitä ominaisuuksia kehossasi, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Teemme monipuolisia koko kehon toiminnallisia harjoituksia, joiden avulla kehität perus- ja kestovoimaa, sekä liikkuvuutta kehossasi. Liikkeitä harjoitellaan tekniikka edellä, jotta opit tekemään lihaskuntoharjoittelua turvallisesti, sekä tavoittaen oikeat lihasryhmät. Liikkeet skaalataan aina oman tason mukaisesti, jonka johdosta voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, oma kehotuntemus edellä. Kyseessä on pienryhmä, joka treenaa ympäri vuoden ulkona.

ULKORYHMÄT TUUSULAN KELLOKOSKELLA & HELSINGIN MYLLYPUROSSA!

Pienryhmätreeni

TUUSULAN KELLOKOSKEN RYHMÄ treenaa ulkona Kellokosken alueella. (Sään ollessa aivan mahdoton ulkoiluun, harjoitukset tapahtuvat Google Meet etäyhteydellä.)

SYYSKAUSI MAANANTAISIN ajalla 5.8.-16.12.2024 klo 17:30-18:30 (EI treenejä 14.10.) Hinta: 249€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla yhdessä tai kahdessa osassa, sekä liikuntaeduilla.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

Pienryhmätreeni

HELSINGIN MYLLYPURON RYHMÄ treenaa ulkona Myllypuron alueella. (Sään ollessa aivan mahdoton ulkoiluun, harjoitukset tapahtuvat Google Meet etäyhteydellä.)

SYYSKAUSI TORSTAISIN ajalla 8.8.-19.12.2024 klo 17:15-18:15 (EI treenejä 17.10.) Hinta: 249€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla yhdessä tai kahdessa osassa, sekä liikuntaeduilla.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.