Eloisan kehon ulkotreenit tuo arkeesi liikunnan iloa omaa kehoa kuunnellen

ELOISA KEHO ON VAHVA, LIIKKUVA JA ENERGINEN

Eloisa keho on vahva, jotta se jaksaa kannatella sinua arjen muuttuvissa hetkissä. Eloisa keho on liikkuva, jotta sinun on joustavan hyvä olo kehossasi ilman särkyjä. Eloisa keho kaipaa myös haasteita ja energiaa, voidakseen kehittyä ja palvella sinua tarvitsemallasi intensiteetillä vuodesta toiseen. Eloisa keho nauttii liikkeestä ja sen tuomasta hyvästä olosta.

Pienryhmätreeni

Treeneissä vahvistat näitä ominaisuuksia kehossasi, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Teemme monipuolisia koko kehon toiminnallisia harjoituksia, joiden avulle kehität perusvoimaa ja liikkuvuutta kehossasi. Liikkeitä harjoitellaan tekniikka edellä, jotta opit tekemään lihaskuntoharjoittelua turvallisesti, sekä tavoittaen oikeat lihasryhmät. Liikkeet skaalataan aina oman tason mukaisesti, jonka johdosta voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, oma kehotuntemus edellä. Kyseessä on pienryhmä, joka treenaa ympäri vuoden ulkona.

ULKORYHMÄT TUUSULAN KELLOKOSKELLA & HELSINGIN MYLLYPUROSSA!

Pienryhmätreeni

TUUSULAN KELLOKOSKEN RYHMÄ treenaa ulkona Kellokosken alueella. (Sään ollessa aivan mahdoton ulkoiluun, esim. liian kova pakkanen, harjoitukset tapahtuvat Google Meet etäyhteydellä.)

SYYSKAUSI MAANANTAISIN ajalla 7.8.-18.12.2023 klo 17:30-18:30 yhteensä 18 harjoitusta, EI treenejä 16.10. ja 13.11.! Hinta: 232€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla yhdessä tai kahdessa osassa, sekä yleisimmillä liikuntaeduilla.

Ryhmä on jo käynnistynyt, mutta siihen on jäänyt 1 vapaa paikka. Voit hypätä mukaan myös kesken kauden, tällöin hinnassa huomioidaan jo menneet kerrat.

RYHMÄÄN ON 1 PAIKKA JÄLJELLÄ, ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Pienryhmätreeni

HELSINGIN MYLLYPURON RYHMÄ treenaa ulkona Myllypuron alueella. (Sään ollessa aivan mahdoton ulkoiluun, esim. liian kova pakkanen, harjoitukset tapahtuvat Google Meet etäyhteydellä.)

SYYSKAUSI TORSTAISIN ajalla 10.8.-14.12.2023 klo 17:15-18:15 yhteensä 18 harjoitusta, EI treenejä 19.10.! Hinta: 232€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla yhdessä tai kahdessa osassa, sekä yleisimmillä liikuntaeduilla.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.