Eloisan kehon ulkotreenit tuo arkeesi liikunnan iloa omaa kehoa kuunnellen

ELOISA KEHO ON VAHVA, LIIKKUVA JA ENERGINEN

Eloisa keho on vahva, jotta se jaksaa kannatella sinua arjen muuttuvissa hetkissä. Eloisa keho on liikkuva, jotta sinun on joustavan hyvä olo kehossasi ilman särkyjä. Eloisa keho kaipaa myös haasteita ja energiaa, voidakseen kehittyä ja palvella sinua tarvitsemallasi intensiteetillä vuodesta toiseen. Eloisa keho nauttii liikkeestä ja sen tuomasta hyvästä olosta.

pienryhmä

Treeneissä vahvistat näitä ominaisuuksia kehossasi, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Teemme monipuolisia koko kehon toiminnallisia harjoituksia, joiden avulle kehität perusvoimaa ja liikkuvuutta kehossasi. Liikkeitä harjoitellaan tekniikka edellä, jotta opit tekemään lihaskuntoharjoittelua turvallisesti, sekä tavoittaen oikeat lihasryhmät. Liikkeet skaalataan aina oman tason mukaisesti, jonka johdosta voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, oma kehotuntemus edellä. Kyseessä on pienryhmä, joka treenaa ympäri vuoden ulkona.

ULKORYHMÄT TUUSULAN KELLOKOSKELLA & HELSINGIN MYLLYPUROSSA!

Pienryhmätreeni

TUUSULAN KELLOKOSKEN RYHMÄ treenaa ulkona Kellokosken alueella. (Kovalla pakkasella tai rankkasateella harjoitus tapahtuu etänä Google meetin välityksellä.)

KEVÄTKAUSI MAANANTAISIN ajalla 9.1.-29.5.2023 klo 17:30-18:30 yhteensä 18 harjoitusta, EI treenejä 20.2., 10.4., 1.5.! Hinta: 216€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla yhdessä tai kahdessa osassa, sekä yleisimmillä liikuntaeduilla.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT!

Pienryhmätreeni

HELSINGIN MYLLYPURON RYHMÄ treenaa ulkona Myllypuron alueella. (Kovalla pakkasella tai rankkasateella harjoitus tapahtuu etänä Google meetin välityksellä.)

KEVÄTKAUSI TORSTAISIN ajalla 5.1.-25.5.2022 klo 17:15-18:15 yhteensä 19 harjoitusta, EI treenejä 23.2., 18.5.! Hinta: 228€ (sis. alv) voidaan maksaa laskulla yhdessä tai kahdessa osassa, sekä yleisimmillä liikuntaeduilla.

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT!

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue ryhmien valmennusehdot tästä