Hyvinvointivalmennusta Sinun omiin tarpeisiisi

HYVÄÄ OLOA & ENERGIAA ARKEESI

Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemminkin yrittänyt muutosta saavuttamatta sitä? Olisiko nyt aika ottaa valmentaja tueksesi?
Kulkemaan rinnalla ja opastamaan sinua. Herättämään motivaatiotasi ja auttamaan sinua löytämään pysyviä tapoja ylläpitää hyvinvointiasi. Jos vastasit kyllä, niin varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen, niin voimme yhdessä miettiä, mikä kokonaisuus palvelisi Sinua parhaiten!

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄTÄ LINKKIÄ PAINAMALLA

Lue valmennusehdot tästä, käyttäessäsi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.

Yksilövalmennus Sinun omat tavoitteesi voivat liittyä liikunnan ilon löytämiseen, liikkeen lisäämiseen, palautumisen vahvistamiseen, tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Valmennukseni eivät ole “oikotie onneen” tai valmiita pakettiratkaisuja. Autan sinua löytämään sinulle toimivia tapoja ja rutiineja joista saat hyvää oloa ja energiaa, ja joita voit toteuttaa läpi elämän. Muutoksen tekemisessä autan sinua pohtimaan mikä sinulle on tärkeää, mitkä valinnat ylläpitävät hyvinvointiasi, ja mistä tavoista olisi hyvä luopua. Muutos vaatii aina myös luopumista, ja näitäkin teemoja käsittelemme hyvinvointivalmennuksissa. Tuen sinua lempeästi ja ammattitaidolla matkallasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olen rinnallakulkijasi, matkallasi muutokseen.


KAIKKI OHJAUKSET JA VALMENNUKSET VOIT MAKSAA LASKUN LISÄKSI MYÖS YLEISIMMILLÄ LIIKUNTAEDUILLA: Edenred, ePassi, Smartum, eazybreak.

Hyvinvointivalmennuspaketit:

Kokonaisvaltainen valmennuspaketti muutoksen prosessin tukemisessa sisältäen muunmuassa; tavoitteenasettelu & motivaatio, teot & rutiinit arkeen, hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen tarkastelu, arjen hyvinvointitapojen omaksuminen ja oman hyvinvoivan arjen kirkastaminen. Valmennukset muotoutuvat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Alla olevat paketit ovat esimerkkejä, joista räätälöidään Sinua tukeva kokonaisuus.

VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT:

 • Alkukartoituksen, jonka avulla suunnitellaan sinua tukeva kokonaisuus saavuttaaksesi tavoitteesi ja toiveesi
 • 2 Valmennustapaamista / kk (tapaamisten kesto 60 min.)
 • Liikunnan suunnittelu & Yksilöllinen harjoitusohjelma
 • Pääsy Sportyplanner-ohjelmistoon
 • Erilaisia harjoituksia omien toiveidesi pohjalta (salilla, kotona, ulkona)
 • Ravintovalmennus (ravitsemuksen tarkastelu & neuvonta)
 • Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin (tarkastelu & neuvonta)
 • Muutoksen tukemista erilaisin tehtävin ja keskusteluin
 • Jatkuvan etätuen koko valmennuksen ajan

HINTA:

 • 3-6 kk Hyvinvointivalmennus 176€/kk (sis. alv)
 • 7-11 kk Hyvinvointivalmennus 169€/kk (sis. alv)
 • 12 -> kk Hyvinvointivalmennus 159€/kk (sis. alv)
 • Valmennus, jossa tapaamiset 1krt/kk - 85€/kk (sis. alv)
  Suositellaan erityisesti jatkopalveluna tai muuhun pienempään valmennustarpeeseen, palvelun sisältö ja etätuki kuuluvat tähän pakettiin kuten yllä.

+ Lisäohjaukset valmennusasiakkaille 69€ / 1h ohjaus (sis. alv)
(esim. ohjattuja treenejä lisää)

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.

PT-ohjaus:

PT ohjauspaketit yksilöllisiin tarpeisiin. PT-ohjauksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. PT-ohjaukset eivät sisällä muita palveluja (esim. etätuki), kuten pitkäkestoisemmat ja laajat valmennuspaketit. Alla esimerkkejä hinnoista, mutta kaikki palvelukokonaisuudet voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiin.

 • Yksittäinen PT-ohjaus / Hyvinvointiohjaus 79€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. (1.kerralla) + ohjaus (esim.treeni / tekniikkaopastus / palautumisen valmennus / ravintovalmennus tms.) 60 min.

 • Yksilöllinen treeniohjelma 95€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + treeniohjelman räätälöity suunnittelu asiakkaan tavoitteiden mukaisesti + treeniohjelman läpikäynti 60 min.

 • Vanhan treeniohjelman päivitys 85€ (sis. alv)
  Sisältää: vanhan ohjelman (elokatsun suunnitteleman) ja tavoitteiden etenemisen tsekkaus + treeniohjelman räätälöity suunnittelu asiakkaan tavoitteiden mukaisesti + treeniohjelman läpikäynti 60 min.

 • 3 kerran ohjauspaketti & 2 treeniohjelmaa 259€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + 2 erilaista räätälöityä treeniohjelmaa + ohjaukset / treeniohjelmien läpikäynnit - 60 min. x3

 • Viikottainen treeniohjaus 199€/kk (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + ohjaus 60 min. x4/kk Treeniohjauspakettiin sisältyy treenit valmentajan kanssa kerran viikossa suunnitelmallisen tavoitteitasi tukevan treeniohjelman mukaan. Kyseinen palvelu on toteutettavissa vain Kellokosken ydinalueella; elokatsun kotitoimiston kuntosalilla, kotonasi, tai ulkona. Paketin minimiaika 1 kuukausi, voidaan ostaa kuukausi kerrallaan. Kyseinen paketti sisältää vain treeniohjaukset valmentajan suunnittelemalla ohjelmalla, paketti ei sisällä muiden treenien suunnittelua tai lisätreeniohjelmia. Pakettiin voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti myös tällaisia lisäpalveluita, joiden hinta määrittyy palvelun mukaan.

  • PT-ohjauspaketit eivät sisällä etätukea!

  Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
  Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.

yksilovalmennus

Yksilöllistä valmennusta Sinun tarpeesi edellä.

Valmennukset räätälöidään aina yksilöllisesti. Voit varata ajan maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen, jossa voimme pohtia millainen valmennus palvelisi parhaiten Sinun tarpeitasi. Maksuttomassa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi sinun tavoitteitasi ja pohdimme miten voit saavuttaa niitä. Hyvinvointikartoitus selkeyttää sinulle suuntaa ja auttaa sinua muodostamaan konkreettisen teon kohti haluamaasi muutosta.
VARAA AIKA HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Valmennukset voidaan toteuttaa Kellokosken, Järvenpään ja Itä-Helsingin alueella ulkona, kotonasi, tai salilla. Kysy myös mahdollisuutta etävalmennuksiin, jotka voidaan toteuttaa joustavasti netin välityksellä minne tahansa!