Yksityistunnit & liikuntasynttärit tarpeidesi mukaan


yksityistunnit Paritreenit, perhetreenit, polttarit ja muut yksityistunnit

Voit suunnitella kanssani erilaisia yksityistunteja täysin omiin tarpeisiisi. Treenit puolison tai perheen kesken, tai vaikka unohtumattomat aikuisten synttärit tai polttarit, jossa liikunnallista aktiviteettia. Yhteistyötahoni Liikuntakeskus Ruukki Kellokoskella ja Sipoon Hyvinvointikeskus Nikkilässä tarjoavat hyvät puitteet, ja mieluisan aktiviteetin kanssa räätälöimme yhdessä toimivan paketin. Ohjaus voi pitää sisällään esimerkiksi lempeää kehonhuoltoa tai toiminnallista voimaharjoittelua. Voin myös tulla sinun omaan tilaan, tai voin auttaa sinua löytämään sopivan tilan. Kysy mahdollisuutta myös ulkona tapahtuville yksityistunneille ja erilaisille ohjatuille aktiviteeteille!

liikuntasynttärit Järjestä lapsellesi unohtumattomat liikuntasynttärit omalla lempiteemalla!

Hauskat ja muistorikkaat liikuntasynttärit järjestät helposti ammattilaisen ohjaamana oman teeman mukaisesti. Palveluun kuuluu suunnittelu yhteistyössä tilaajan kanssa, sekä liikuntaohjelman ohjaaminen valitsemassasi paikassa. Tulen luoksesi, tai autan sinua löytämään sopivan tilan.

Yksityistuntien hinnat räätälöityvät ohjelman ja ajankohdan mukaan, hinnat alkaen 85€ (sis. alv). Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palveleva kokonaisuus.

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue ryhmien valmennusehdot tästä