Pienryhmätreenit & yksilövalmennukset liikuttamassa Sinua

HYVÄÄ OLOA & LIIKUNNAN ILOA

Tältä sivulta löydät seuraavat elokatsun palvelut Liikuntakeskus Ruukissa:

Henkilökohtaiset palvelut

Pienryhmät

Kaipaako kehosi liikettä? Kurkkaapa tämä lyhyt taukojumppavideo ja tule mukaan tuomaan kehoosi liikettä ja hyvää oloa elokatsun kanssa!

Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemminkin yrittänyt muutosta saavuttamatta sitä? Olisiko nyt aika ottaa valmentaja tueksesi? Kulkemaan rinnalla ja opastamaan sinua. Herättämään motivaatiotasi ja auttamaan sinua löytämään pysyviä tapoja ylläpitää hyvinvointiasi.

Jos vastasit kyllä, niin varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen!

Maksuton hyvinvointikartoitus

Maksuttomassa hyvinvointikartoituksessa käymme läpi sinun tavoitteitasi ja pohdimme miten voit saavuttaa niitä. Hyvinvointikartoitus selkeyttää sinulle suuntaa ja auttaa sinua muodostamaan konkreettisen teon kohti haluamaasi muutosta. Kartoituksen aikana esittelen sinulle myös palveluvaihtoehtoja muutoksesi tueksi. Kesto 30 minuuttia.
VARAA AIKA HYVINVOINTIKARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Laiteopastus

Laiteopastus on tarkoitettu Liikuntakeskus Ruukin jäsenille. Laiteopastuksessa tutustutaan saliin ja laitteisiin, ohjeistetaan laitteiden turvalliseen ja oikeanlaiseen käyttöön, sekä katsotaan läpi tärkeimmät tekniikat liikkeille. Laiteopastuksen yhteydessä voit myös varata yksilöajan treeniohjelman tekoa tai pidempää valmennusta varten.

Laiteopastukset toteutetaan neljän hengen pienryhmässä. Tulevat laiteopastukset ovat: 21.4. su klo 15:00, 28.4. su klo 14:00, 5.5. su klo 15:00, 12.5. su klo 18:45, 15.5. ke klo 16:30, 21.5. ti klo 19:15 ja 2.6. su klo 16:00.
Varaa laiteopastukseen aikaa noin 45-60 minuuttia. Laiteopastuksiin tulee varata paikka laittamalla viestiä kati@elokatsu.fi. Paikka tulee varata kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen laiteopastuksen aikaa. Jos osallistujia ei ole ilmoittautunut lainkaan tähän mennessä, laiteopastusta ei pidetä. Peruutukset jo varatuille paikoille tulee tehdä viimeistään vuorokautta (24 tuntia) ennen laiteopastusta. Tämän jälkeen peruutuksista, tai peruuttamatta jätetyistä ajoista katsotaan laiteopastus käytetyksi. Järjestäjä voi joutua pakottavan esteen sattuessa perumaan laiteopastuksen, jolloin ilmoittautujat saavat tästä tiedon sähköpostitse. Järjestäjä pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.

PT-ohjaus

PT ohjauspaketit yksilöllisiin tarpeisiin. PT-ohjauksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. PT-ohjaukset eivät sisällä muita palveluja (esim. etätuki), kuten pitkäkestoisemmat ja laajat valmennuspaketit. Alla esimerkkejä hinnoista, mutta kaikki palvelukokonaisuudet voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut voi maksaa laskulla, sekä liikuntaeduilla.

 • Yksittäinen PT-ohjaus / Hyvinvointiohjaus 79€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. (1.kerralla) + ohjaus (esim.treeni / tekniikkaopastus / palautumisen valmennus / ravintovalmennus tms.) 60 min.

 • Yksilöllinen treeniohjelma 95€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + treeniohjelman räätälöity suunnittelu asiakkaan tavoitteiden mukaisesti + treeniohjelman läpikänti 60 min.

 • Vanhan treeniohjelman päivitys 85€ (sis. alv)
  Sisältää: vanhan ohjelman (elokatsun suunnitteleman) ja tavoitteiden etenemisen tsekkaus + treeniohjelman räätälöity suunnittelu asiakkaan tavoitteiden mukaisesti + treeniohjelman läpikänti 60 min.

 • 3 kerran ohjauspaketti & 2 treeniohjelmaa 259€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + 2 erilaista räätälöityä treeniohjelmaa + treeniohjelmien läpikäynnit ja muut ohjaukset - 60 min. x3

 • 2 kerran ohjauspaketti & 2 treeniohjelmaa 184€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + 2 erilaista räätälöityä treeniohjelmaa + treeniohjelmien läpikäynnit - 60 min. x2

 • 2 treeniohjelmaa + 1 ohjaus 129€ (sis. alv)
  Sisältää: alkukartoitus 30 min. + 2 erilaista räätälöityä treeniohjelmaa + 1 ohjauksen, jossa molempien treeniohjelmien läpikäynnit - 60 min. x1

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa pakettia? Ota yhteyttä kati@elokatsu.fi, niin räätälöidään juuri Sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.

Hyvinvointivalmennus

Kokonaisvaltainen valmennuspaketti muutoksen prosessin tukemisessa sisältäen muunmuassa; tavoitteenasettelu & motivaatio, teot & rutiinit arkeen, hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen tarkastelu, arjen hyvinvointitapojen omaksuminen ja oman hyvinvoivan arjen kirkastaminen. Sinun omat tavoitteesi voivat liittyä liikunnan ilon löytämiseen, liikkeen lisäämiseen, palautumisen vahvistamiseen, tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Autan sinua löytämään sinulle toimivia tapoja ja rutiineja joista saat hyvää oloa ja energiaa, ja joita voit toteuttaa läpi elämän. Valmennukset muotoutuvat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Alla olevat paketit ovat esimerkkejä, joista räätälöidään Sinua tukeva kokonaisuus.

VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT:

 • Alkukartoituksen, jonka avulla suunnitellaan sinua tukeva kokonaisuus saavuttaaksesi tavoitteesi ja toiveesi
 • 2 Valmennustapaamista / kk (tapaamisten kesto 60 min.)
 • Liikunnan suunnittelu & Yksilöllinen harjoitusohjelma
 • Pääsy Sportyplanner-ohjelmistoon
 • Erilaisia harjoituksia omien toiveidesi pohjalta (salilla, kotona, ulkona)
 • Ravintovalmennus (ravitsemuksen tarkastelu & neuvonta)
 • Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin (tarkastelu & neuvonta)
 • Muutoksen tukemista erilaisin tehtävin ja keskusteluin
 • Jatkuvan etätuen koko valmennuksen ajan

HINTA:

 • 3-6 kk Hyvinvointivalmennus 176€/kk (sis. alv)
 • 7-11 kk Hyvinvointivalmennus 169€/kk (sis. alv)
 • 12 -> kk Hyvinvointivalmennus 159€/kk (sis. alv)
 • Valmennus, jossa tapaamiset 1krt/kk - 85€/kk (sis. alv)
  Suositellaan erityisesti jatkopalveluna tai muuhun pienempään valmennustarpeeseen, palvelun sisältö ja etätuki kuuluvat tähän pakettiin kuten yllä.

+ Lisäohjaukset valmennusasiakkaille 65€ / 1h ohjaus (sis. alv)
(esim. ohjattuja treenejä lisää)

OTA ENSIMMÄINEN ASKEL & VARAA AIKA KARTOITUKSEEN TÄSTÄ

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.

Muutosvalmennus

Kyseessä on pienryhmässä tapahtuva hyvinvointivalmennus elämäntapamuutoksen tueksi. Valmennus tähtää pysyvään muutokseen ja arjen yksilölliseen hyvinvointiin. Pääset rauhassa pysähtymään itsesi ja hyvinvointisi äärelle valmentajan ja ryhmän tuella. Ryhmässä on voimaa, josta jaksaa ammentaa motivaatiota! Valmennus ei sisällä valmiita kirjallisia ohjeita siitä, kuinka sinun tulee syödä/liikkua/nukkua, vaan valmennuksessa opetellaan löytämään oman hyvinvoinnin tekoja pienin askelin, itselle sopivalla tavalla.

Uusi ryhmä käynnistyy pian, seuraa tiedotusta.
Ryhmä kokoontuu xxx ajalla sunnuntaisin klo 18:45-20:00 Liikuntakeskus Ruukissa kahdesti kuussa, tarkemman aikataulun näet alta.
Tässä 6 kuukautta kestävässä valmennuksessa saat yhteensä 14 valmennustapaamista; 12 ryhmätapaamista ja 2 henkilökohtaista valmennustapaamista. Lisäksi ryhmän tuki, sekä valmentajan jatkuva etätuki antavat sinulle paljon lisäbuustia matkallesi. Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

Valmennus sisältää:

 • Ryhmätapaamiset 2x/kk - 75 min./kerta; Sunnuntaisin klo 18:45-20:00 Aikataulu: päivittyy myöhemmin
  • Henkilökohtaiset valmennustapaamiset 60 min. x2
  • Oman matkan suunnittelua
  • Oman liikkeen suunnittelu/treeniohjelma
 • Valmentajan yksilöllinen etätuki koko valmennuksen ajan
 • Pääsyn Sportyplanner-ohjelmaan, jossa yksilöllinen treeniohjelma
 • Ryhmän oma alusta Facebookissa tai WhatsApp:ssa (ryhmän toiveiden mukaan) keskustelulle ja yhteiselle jakamiselle matkan aikana

HINTA: 89€/kk TAI 528€ kertamaksulla (hinnat sis. alv).
Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi, eazybreak).

Lue lisää muutosvalmennuksesta täältä.

Aloittelijan kuntosalikurssi

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat oppia harjoittelemaan kuntosalilla turvallisesti, lisäten liikkuvuutta ja lihasvoimaa!

Kyseessä on 4 hengen pienryhmä, joka takaa sinulle yksilöllistä ohjausta niin, että saat treenistäsi turvallista ja kehittävää. Kurssi pitää sisällään neljä yhteistä treenitapaamista. Treeni sisältää kehoa lämmittävän ja tukilihaksia aktivoivan alkulämmittelyn, sekä lihaskunto-osuuden kuntosalilaitteilla. Kurssin hintaan sisältyy treeniohjelma, joka jää sinulle kurssin jälkeen Sportyplanner treeniohjelmistoon, jotta voit jatkaa kuntosalitreeniä itsenäisesti. Treeniohjelma opetellaan huolellisesti läpi kurssilla, ja siihen tehdään tarvittaessa yksilöllisiä muutoksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Aloittelijan kuntosalikurssi TIISTAISIN KLO 17:00-17:50. Kurssin hinta 129€ (4 ohjattua kertaa + treeniohjelma kuntosalille), jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 4 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

SEURAAVAN KURSSIN AIKATAULU PÄIVITTYY PIAN

Lempeästi liikkeessä

Hyvinvointia lempeydellä - liikettä ilo edellä. Jos liikunnan ylläpito arjessa yksin tuntuu haastavalta ja kaipaat ympärillesi samassa tilanteessa olevia ihmisiä, tämä ryhmä on sinulle! Pienryhmässä ilmapiiri on lempeä ja kannustava. Ryhmään ei vaadita minkäänlaista liikuntataustaa, mutta sinulla voi myös olla tilanne, että liikunta on hiipunut elämästä ja kaipaisit taas tsemppiä liikkeessä pysymiseen. Teemme monipuolisesti ja matalalla kynnyksellä liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua koko keholle oman tason mukaisesti. Treenit ovat vaihtelevia ja käytämme oman kehon painon lisäksi erilaisia pienvälineitä (mm. kuminauhoja, käsipainoja ym.) Tunneilla panostetaan oikeaan liiketekniikkaan ja opit miten teet liikkeitä turvallisesti ja järkevästi.

Syyskausi toteutetaan ajalla 5.8.-16.12.2024 MAANANTAISIN klo 19:05-20:00 (EI tuntia 14.10). Syyskauden hinta 285€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Pienryhmän yksilöllisempi ohjaus ja ryhmän tuki tsemppaa sinua pysymään liikkeessä! Ohjaajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

eloVOIMA aamu

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 6.8.-16.12.2024 TIISTAISIN klo 9:00-10:00 (EI tuntia 15.10.). Syyskauden hinta 320€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

eloVOIMA TI

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 6.8.-16.12.2024 TIISTAISIN klo 18:00-19:00 (EI tuntia 15.10.). Syyskauden hinta 320€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

eloVOIMA KE1

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 7.8.-18.12.2024 KESKIVIIKKOISIN klo 17:45-18:45 (EI tuntia 16.10.). Syyskauden hinta 320€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

eloVOIMA KE2

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 7.8.-18.12.2024 KESKIVIIKKOISIN klo 19:00-20:00 (EI tuntia 16.10.). Syyskauden hinta 320€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

eloVOIMA SU

Elinvoimaa, joustavuutta ja voimaa kehoon elokatsun eloVOIMA pienryhmässä!
Näissä toiminnallisen voimaharjoittelun treeneissä opit oikeat liiketekniikat, sekä kehität liikkuvuutta, liikehallintaa ja voimaa. Treenit sisältävät monipuolisen koko kehoa avaavan ja aktivoivan alkulämmittelyn, sekä progressiivisesti suunnitellun lihaskunto- ja voimaosuuden. Vauhdikas tunti, jota pystyt skaalaamaan valmentajan opastuksella itsellesi sopivaksi. Käytämme tunnilla mm. käsipainoja, kahvakuulia, levytankoja ym.

Syyskausi toteutetaan ajalla 4.8.-15.12.2024 SUNNUNTAISIN klo 17:30-18:30 (EI tunteja 10.3. ja 31.3.). Syyskauden hinta 320€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Osallistuessasi eloVOIMA pienryhmään, saat korvata mahdollisia poissaolojasi myös kaikilla muilla eloVOIMA tunneilla. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

eloSYKE ja liikkuvuus

Elinvoimaa, sykettä ja huoltavaa liikettä keholle eloSYKE+liikkuvuus-tunnilta!

Tämä tunti sopii sinulle, joka haluat tehdä kompaktin sykkeennoston ja liikkuvuustreenin samassa paketissa. Aloitamme tunnin kehoa lämmittävällä dynaamisella liikkeellä, joka avaa ja herättää kehon treenille. Tämän jälkeen teemme noin 20min. kestävän syke-osion kiertoharjoitteluna, jota voit tehdä täysin omassa tahdissa. Lopuksi teemme lempeää kehoa palauttavaa dynaamista liikkuvuusharjoittelua, joka mukailee kehon lihastoimintaketjuja (fascialinjoja). Liikkuvuusosiossa kiinnitämme huomiota kehon yleisimpiin kireisiin ja heikkoihin kohtiin, hakien hallintaa ja liikkuvuutta näille alueille. Yhdistämme dynaamiseen liikkeeseen hengityksen, joka auttaa sinua palautumaan ja tasaamaan hermostoa.

Syyskausi 1/2 toteutetaan ajalla 11.8.-6.10.2024 SUNNUNTAISIN klo 16:30-17:20. Kauden hinta 133€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

Syyskausi 2/2 toteutetaan ajalla 20.10.-15.12.2024 SUNNUNTAISIN klo 16:30-17:20. Kauden hinta 133€, jonka voi maksaa laskulla 1-2 osassa tai liikuntaedulla. Tunnit toteutetaan Liikuntakeskus Ruukin tiloissa. Kyseessä on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Valmentajana toimii hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Kati Sokka / elokatsu.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA VIIKOLLA 18

Elokatsu pidättää itsellään kaikki oikeudet muutoksiin.
Lue valmennusehdot tästä, ostaessasi elokatsun palveluita sitoudut palveluiden valmennusehtoihin.